[Updated] FlashGet v1.9.6.1073 AddOn

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

[Updated] FlashGet v1.9.6.1073 AddOn

Post by ricktendo64 » Mon Mar 26, 2007 6:14 pm

Multilanguage FlashGet v1.9.6.1073 Absolutely NO Google Toolbar
Image
MD5: 13137C3D38B7952B73828C9C0F632D16
Size: 2.37 MB
Website: http://www.flashget.com/en/download.htm

Changelog:
10-03-07
- Updated v1.9.6.1073
7-23-07
- Updated v1.9.2.1028
6-30-07
- Updated v1.9.0.1012
- Removed English now Multilanguage only (does not save much space)
6-19-07
- Updated both ENG and Multilang versions to v1.8.8.1010
6-18-07
- Added ENG only version
6-16-07
- Updated program v1.8.8.1009
- Re-Added ALL Lang Files
5-29-07
- Updated Program v1.8.6.1008
- Removed ALL languages to save space (left english)
5-16-07
- Updated v1.8.4.1001
4-28-07
- Updated v1.8.2.1004
- Added QuickLaunch Shortcut
- Switched to RunPostSetupCommands to Register Flashget.exe
4-17-07
- Updated v1.8.2.1003
- Fixed "Launch FlashGet on Startup" being checked in Options by default
4-09-07
- Updated v1.8.2.1002
Last edited by ricktendo64 on Wed Oct 03, 2007 9:35 pm, edited 31 times in total.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Mon Mar 26, 2007 6:19 pm

Thanks a bunch my friend. Thanks thanks thanks
Keep up your great good work.
You are my man :D

ssjkakaroto
Posts: 75
Joined: Wed Mar 08, 2006 9:09 am

Post by ssjkakaroto » Tue Mar 27, 2007 10:48 am

Do you guys know if we can "Increase split parts" at will with this version?

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Mar 27, 2007 8:19 pm

This used to work with previous versions, but doesnt work with 1.8:

Code: Select all

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\JetCar\JetCar\General]
"Max Parallel Num"="30"
"MaxSimJobs"="100"
I would like to know the solution for 1.8, if anybody knows. Thanks

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Mon Apr 09, 2007 4:11 pm

Updated v1.8.2.1002

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Apr 10, 2007 7:07 pm

Thanks for the update. It seems it does increase the jet numbers by itself (I saw 60 jets several times). Doesnt seem so stable as 1.7 releases. But i like the new icons. Stylish :D

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Mon Apr 16, 2007 5:04 pm

new version out 1.8.2.1003 ... how about an update rick..

thanks

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Apr 17, 2007 11:35 pm

sorry just bumping.. eager for an update .. thx

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Wed Apr 18, 2007 1:48 am

Sorry for the delay I missed your first post, thanks for bumping... Updated v1.8.2.1003

User avatar
SoKoOLz
Posts: 180
Joined: Tue Jul 11, 2006 3:53 am

Post by SoKoOLz » Wed Apr 18, 2007 1:49 am

Nice ^^
Image

ghostcrazy
Posts: 10
Joined: Wed Mar 14, 2007 5:44 am

Post by ghostcrazy » Wed Apr 18, 2007 3:35 am

thanks ....

bbmak
Posts: 57
Joined: Sat Feb 17, 2007 2:55 pm

Post by bbmak » Mon Apr 23, 2007 4:44 am

Is this addon crapless?

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Mon Apr 23, 2007 10:49 am

Yep its crapless, no google tb (now why would I go through all that trouble making this addon and then add the crap?)

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Apr 24, 2007 2:29 am

ricktendo64 wrote:Yep its crapless, no google tb (now why would I go through all that trouble making this addon and then add the crap?)
hehehehe yeah thats y i had been waiting for ur update

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Sat Apr 28, 2007 7:10 pm

Updated v1.8.2.1004

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Wed May 16, 2007 4:46 pm

hey bro got a job for u ..heheheh ..how about an update ..version 1.8.4 has released .. thx mate

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Wed May 16, 2007 5:59 pm

Thanks avneet25, I rely on you guys to let me know when a program has been updated, I got so many I cant keep track :P

Updated v1.8.4

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Wed May 16, 2007 6:03 pm

jezz that was fast..thx a lot

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Fri May 25, 2007 1:20 pm

thanx rick
nice torrent feature in the newer flashget edition
love it, but Orbit Downloader is a serious competitor

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue May 29, 2007 5:51 pm

hey RICK neew version is out v1.8.6

Update for V1.8.6
Fixed that eMule module pretends to crash with certain firewalls
Fixed the bug that FlashGet does not monitor ed2k link after default installation
Fixed the bug that unreadable codes occur when read/write file name in certain situation
Fixed the bug of repeatedly popping up New job window in certain situation

waiting for ur update ..

thx

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Tue May 29, 2007 8:40 pm

Updated addon.
Removed ALL non English lang files

User avatar
yumeyao
Moderator
Posts: 1718
Joined: Sun Aug 27, 2006 9:24 pm
Location: Taiyuan, Shanxi, PR China

Post by yumeyao » Fri Jun 15, 2007 7:02 am

lol, you should take notice that Flashget is a chinese software - many chinese people use this. so that you may keep chinese language files as well.. otherwise, chinese users will have to copy a language file or by other ways.. because i tried a flashget without a chinese language file, it turned to english as default.
Image
My work list(Hosted by dumpydooby)

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Fri Jun 15, 2007 12:26 pm

OK next version will be MultiLang...

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Sat Jun 16, 2007 12:55 pm

Updated v1.8.8.1009

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Mon Jun 18, 2007 5:07 pm

ricktendo64 wrote:Updated addon.
Removed ALL non English lang files
if it can spare some space, yeah plz , only english
plz, I'm waiting for the only english version

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Mon Jun 18, 2007 5:40 pm

Only saves 30 KB but still... Added to first post ENG only version

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Mon Jun 18, 2007 6:09 pm

ricktendo64 wrote:Only saves 30 KB but still... Added to first post ENG only version
Oh I thought half mega or so ;)
you da man and downloading :D

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Mon Jun 18, 2007 6:43 pm

one laaaaaaaast thing Rick, I know I (too much) ;)
I love silent switchless installers rather than addons in which I can select or reselect at WPI
would you make for us? :)

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Mon Jun 18, 2007 8:10 pm

Its easy to make this a switchless installer, anybody can just with the /S switch (but the bad thing about it is it installs google tb)

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Tue Jun 19, 2007 5:20 am

ricktendo64 wrote:Its easy to make this a switchless installer, anybody can just with the /S switch (but the bad thing about it is it installs google tb)
Oh thanx but ,I need you small google-less version, but it's not a setup file
teach me without bothering you making a self-installer switchless file

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Tue Jun 19, 2007 9:59 am

Im not a repacking expert, maybe this guy can help. Just ask for an update http://www.msfn.org/board/index.php?sho ... l=flashget

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Tue Jun 19, 2007 4:28 pm

Updated both v1.8.8.1010

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Wed Jun 27, 2007 8:27 am

oh thanx, I've asked, but seems dead topic, I'll wait for a while

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Fri Jul 13, 2007 12:22 pm

thanx for the update 1.9.0

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Tue Jul 24, 2007 12:02 am

please update again Rick



FlashGet Version 1.9.2 (2007.07.23)
Optimized the multi-thread dispatching;
Optimized the capability of disc read/ write when downloading;
Fixed the bug in certain situation that it has no traffic in Drop Zone;
Fixed the bug that FlashGet crashed when setting category properties;
Fixed a bug in the category management;
Fixed few minor UI bugs.



Thanks

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Tue Jul 24, 2007 12:18 am

Yep, I always update my addons on WinCert first but somtimes I forget to update it here

Done

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Thu Aug 02, 2007 5:45 pm

is it safe to slipstream it over previous version of yours?
TIA ;)

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Thu Aug 02, 2007 5:48 pm

You don't have to slipstream it just compress the inf to .IN_ and copy it and the .CAB file to your i386 folder and overwrite the old version

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Thu Aug 02, 2007 6:03 pm

I already did it with Nlite
I hope it's safe :)

User avatar
Wesmosis
Posts: 350
Joined: Tue Feb 21, 2006 7:53 pm

Post by Wesmosis » Wed Aug 08, 2007 3:56 am

Hi rick
I'm planning to install your version from the WPI
but first I gotta remove the integrated addon from the i386
plz how to do that ;) :D

EDIT:
the WHATSNEW.TXT file is for 1.9.0
plz update to 1.9.2 :wink:

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Wed Oct 03, 2007 9:36 pm

Updated v1.9.6.1073

Post Reply