Search found 11 matches

by amit
Sat Dec 13, 2008 8:14 pm
Forum: Windows Vista
Topic: Vista x86 & x64 Driverpacks moved to : driverpacks.net
Replies: 80
Views: 68405

thnx for updated drivers buddy :).
by amit
Tue Oct 21, 2008 2:25 pm
Forum: Windows Vista
Topic: Vista x86 & x64 Driverpacks moved to : driverpacks.net
Replies: 80
Views: 68405

Yes, I have finally tested it and I was right...I placed uncompressed files in that folder and it was giving error that files not found. then I grab those files from vista 8.10 drivers in compressed format, and it worked !

so plz update your packs with compressed files.

Amit
by amit
Tue Oct 21, 2008 10:00 am
Forum: Windows Vista
Topic: Vista x86 & x64 Driverpacks moved to : driverpacks.net
Replies: 80
Views: 68405

update: I think I have solved the problem.

you should not uncompress cab files which are placed inside "ATICatalyst\LH_INF\B_69777" folder...just keep em as it is and it worked fine. your driverpacks have them uncompressed.

Amit
by amit
Tue Oct 21, 2008 9:50 am
Forum: Windows Vista
Topic: Vista x86 & x64 Driverpacks moved to : driverpacks.net
Replies: 80
Views: 68405

I just tested new ATI 8.10 drivers . Integrated them manually but it didnt get installed. here is what I m getting in device manager. http://s1.simpload.com/th_102148fddc9115686.jpg seems vista attempted to install ATI drivers but it didnt install successfully , otherwise it shouldnt show that ? mar...
by amit
Mon Oct 20, 2008 7:12 am
Forum: Windows Vista
Topic: Vista x86 & x64 Driverpacks moved to : driverpacks.net
Replies: 80
Views: 68405

yup, I have downloaded your updated packs few hours ago.
as I said, everything else worked fine. just display driver wasnt installed.
I have doubt that some display driver inf files missing in pack.. :?:

I will integrate ATI 8.10 drivers myself and will test it.
by amit
Mon Oct 20, 2008 6:57 am
Forum: Windows Vista
Topic: Vista x86 & x64 Driverpacks moved to : driverpacks.net
Replies: 80
Views: 68405

I m getting problem with ATI 4850. vista didnt recognize my card and didnt install ATI Drivers. I have integrated graphics pack. all other drivers installed properly just display driver was not installed.
by amit
Sun Oct 19, 2008 4:29 pm
Forum: Windows Vista
Topic: Vista x86 & x64 Driverpacks moved to : driverpacks.net
Replies: 80
Views: 68405

Hi, I dont know which massstorage driver was giving me error. I m actually testing it on vmware, it doesnt have any native sata drive, though it was giving me BSOD. I m pretty sure that it was due to massstorage drivers, I have also included VMware tools n drivers in my vista DVD, but vista not dete...
by amit
Sun Oct 19, 2008 1:27 pm
Forum: Windows Vista
Topic: Vista x86 & x64 Driverpacks moved to : driverpacks.net
Replies: 80
Views: 68405

I have integrated all x86 drivers pack , I am getting following error while testing it on vmware http://s1.simpload.com/th_101948fb6c44a753f.jpg I got over 100 popup windows of errors above. 1st I extracted all folders from those cab files then used vlite to integrate them. I tried to remove some dr...
by amit
Wed Jun 07, 2006 7:25 am
Forum: Update Pack Discussion
Topic: Update Pack Disables Themes Service? or what?
Replies: 7
Views: 1794

Update Pack Disables Themes Service? or what?

i have attached update pack 2.0.6 with nlite RC7/8 ....now at the end of setup...after runonceex section....a diologe box appears saying "PERSONALIZING SETTINGS ...INTERNET...THEMES..and thats it...it desables themes....." even i have placed Vista Transformation Pack 4 which enabled themes service d...
by amit
Tue Feb 07, 2006 6:40 am
Forum: Update Pack Addons
Topic: [Request] Windows Sounds Pack
Replies: 1
Views: 1254

[Request] Windows Sounds Pack

umm...can anyone make a little pack to replace windows sound ( located in WINDOWS/MEDIA directory ) with nice sounds!!! i know it is easy to make..but i cant get any proper nice sounds for it!! can anyone have nice sounds ..then plz make it !!
by amit
Fri Dec 09, 2005 11:58 am
Forum: Switchless Installer Discussion
Topic: how to use this switchless installers?? a stupid question!!
Replies: 1
Views: 1664

how to use this switchless installers?? a stupid question!!

one stupid question i want to ask ..that after making this switchless installers ...how to use it with runonceex.cmd!!! lol..yet i cand understand abt runonceex.cmd..is there any guide to learn abt runoncecx...??? how to use it with unattended windows??