RyanVM Update Pack 2.0.7a - Released June 28, 2006

Questions about Update Pack making? Ask here.
User avatar
orcoxp
Posts: 532
Joined: Sun Apr 17, 2005 2:05 pm
Location: Ontario, Canada

Post by orcoxp » Wed Jul 05, 2006 10:20 pm

bogeh711 wrote:Hi all, I've been using resource from here for some time and was pleased with all results. But as with the released of pack 2.0.7a and integrator 1.3.0 i'm having a lil' hiccup.
Just for your understanding, I was using the resources to update 3 versions of WindowsXP namely, OEM WINXP HM SP2 EN, OEM WINXP PRO SP2 EN and CORP WINXP PRO SP1A updated to SP2.

CORP PRO - No Issues at all.
OEM HM - No Issues at all.
OEM PRO - When browse to root directory, integrator asked for source to 'Components' directory which do not exists on the disc. If I click cancel, will detect version as 'Win XP Pro - Media Center Edition'

Is it ok to just update as it is? without the components dir and detection as wrong ver? Please advise.

ThanXs and RegarTs

bogeh711

What is the total weight of the OEM Pro CD?
Chris Thomson
AKA OrcoXP

PHP/MySQL/phpMyAdmin 2 & 3 successfully running simultaneously on XP SP3 IIS.

amirali_esh
Posts: 101
Joined: Wed Feb 16, 2005 4:05 pm

Post by amirali_esh » Sat Jul 08, 2006 6:13 am

Ryan could you include AMD dual core optimizer in your next release? It solves TSC issues with vmware.

maveric73ph
Posts: 65
Joined: Sun Jun 11, 2006 8:06 am
Location: Asia

Post by maveric73ph » Sat Jul 08, 2006 7:43 am

bogeh711 wrote:Hi all, I've been using resource from here for some time and was pleased with all results. But as with the released of pack 2.0.7a and integrator 1.3.0 i'm having a lil' hiccup.
Just for your understanding, I was using the resources to update 3 versions of WindowsXP namely, OEM WINXP HM SP2 EN, OEM WINXP PRO SP2 EN and CORP WINXP PRO SP1A updated to SP2.

CORP PRO - No Issues at all.
OEM HM - No Issues at all.
OEM PRO - When browse to root directory, integrator asked for source to 'Components' directory which do not exists on the disc. If I click cancel, will detect version as 'Win XP Pro - Media Center Edition'

Is it ok to just update as it is? without the components dir and detection as wrong ver? Please advise.

ThanXs and RegarTs

bogeh711
hey that same thing is happened with my OEM XP Pro cd. I just cancelled when it was trying to look for the cmpnents dir. integrated it with v1.3.0, reinstalled it on my PC and so far no problems yet. :)

EaglePC
Posts: 30
Joined: Sat May 13, 2006 12:28 pm

Post by EaglePC » Sun Jul 09, 2006 8:47 pm

ryan can you include a all-in-one next release
NetFramework 1 & 2 + Windows Media Player 10 + SunJava Update 7
???

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Mon Jul 10, 2006 12:35 am

you can certainly get add-ons for each of those in the subforum.

Kingskawn
Posts: 38
Joined: Sat Jul 08, 2006 6:41 am

Post by Kingskawn » Mon Jul 10, 2006 9:57 am

I just used the procedure by downloading first RVM Integrator v1.3

Then integrate RVMUpdatePack2.0.7a and then integrate RyanVM_WGA-Notify_2.0.7a_RemoveAddon Addon

and I keep having this popup at shutdown 'this copy of windows is not genuine'

Is there a cure?

Kingskawn
Posts: 38
Joined: Sat Jul 08, 2006 6:41 am

Post by Kingskawn » Mon Jul 10, 2006 10:19 am

I'm gonna use the update package from WUZero, the genuine popup isn't there :)

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5189
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Mon Jul 10, 2006 10:43 am

Well, a new release is imminent with the new MS security updates coming out tomorrow, so I'd hold off if I were you.
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

soms84
Posts: 7
Joined: Mon Dec 12, 2005 2:24 pm

Problem with 2.0.7a

Post by soms84 » Mon Jul 10, 2006 3:21 pm

Thank you to Ryan and all forum members for your time.

I have had some problems with the new update pack recently.
I integrated this to XP SP2 HOME OEM and XP SP2 PRO CORP, and in both versions i end up with a windows that does not work.

This means, it disables my wireless internet card by hardware making it impossible to connect to the internet. Also, even after integrating themes, the MCE theme does not appear. It boots with a non genuine sign and has a tray notification. But worst of all, I can't even activate my copy of windows (both internet and phone).

I would like to ask first if someone knows the solution to this problem.
Secondly, where do I get the addon RyanVM_WGA-Notify_2.0.7a_RemoveAddon of the post above and what does it do?
Finally can somebody please send me 2.0.6 or give me a download link? I urgently need it and would greatly appreciate your help.

I'll be faithfully waiting for replies.
Thank you!

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Tue Jul 11, 2006 5:10 am

soms84, you seem like you're having same problem as me.

somehow all the services that are 'automatic' doesn't seem to start. that means, theme service as well as wireless zero config (i think) doesn't start... that explains why the theme isn't enabled as well as your wi-fi.

I only have that problem with Home OEM. and I get the problem when I integrate DriverPack.

you should say if you tried only with Ryan's 2.07 with integrator and not nlite. if you haven't yet, try it first.

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Tue Jul 11, 2006 5:11 am

can we go for same-day launch for 2.10? woot woot ! ;)

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5189
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Tue Jul 11, 2006 6:50 am

Probably not just because I want to allow for a day or two to make sure none of the updates severely kill Windows or anything.
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

soms84
Posts: 7
Joined: Mon Dec 12, 2005 2:24 pm

Post by soms84 » Tue Jul 11, 2006 12:31 pm

Thank you @larciel.

I get the problems with both windows versions, and this is how I usually make my CD:
First I integrate RVMU 2.0.7a and Addons with RVM Integrator 1.3.0.
Then I reduce size with nlite. Finally, I integrate DriverPacks.
Thant gives me a CD around 600MB and before making the image file I just add some apps to install at first boot.
Thanks Ryan for your effort. I hope next Version really works well without killing automatic services.

User avatar
Chironz
Posts: 27
Joined: Tue Jul 11, 2006 7:18 pm

Post by Chironz » Tue Jul 11, 2006 7:25 pm

RyanVM wrote:Probably not just because I want to allow for a day or two to make sure none of the updates severely kill Windows or anything.

Hi! Thanks Ryan for your update packs . But I got some errors regarding to your 2.0.7a packs. I got no startup and shutdown sound when im using (ryans 2.0.7a, wmp10 2.6) + wm11 by boogy but when im using ryans 2.0.6, wmp10 + wmp11 by boogy. no errors occurs. the windows startup and shutdown sound runs fine.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Jul 11, 2006 7:31 pm

Chironz wrote:Hi! Thanks Ryan for your update packs . But I got some errors regarding to your 2.0.7a packs. I got no startup and shutdown sound when im using (ryans 2.0.7a, wmp10 2.6) + wm11 by boogy but when im using ryans 2.0.6, wmp10 + wmp11 by boogy. no errors occurs. the windows startup and shutdown sound runs fine.
hi there. Why are you using both wmp10 & wmp11? wmp11 is still beta, and also it will cause errors, as wmp11 has never files, but wmp10 still installed?
if want to have wmp11, try just using it, without wmp10 addon.
I never had such a problem with ryans and boooggy's wmp addons.

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5189
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Fri Jul 14, 2006 1:29 am

Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

Locked