asms error

Questions about Update Pack making? Ask here.
Locked
LilSpann601
Posts: 37
Joined: Tue Jan 02, 2007 10:14 am
Location: Jackson MS

asms error

Post by LilSpann601 » Mon Feb 19, 2007 5:35 pm

It seems like Im having problems using the new update pack it might be my windows cd but when i intergrate the previously release everything works..but when I update my cd with the new pack I get a data cylic error and a d:\asms error after the computer restarts...I found a way around this i just restarted the pc with another disk then it askes me to put back in the new cd with the errors then it installs fine...then I have one more problem when I use the new updates I get a unknown device problem and I know I have all the drivers installed...how can i solve these problems?

LilSpann601
Posts: 37
Joined: Tue Jan 02, 2007 10:14 am
Location: Jackson MS

Post by LilSpann601 » Tue Feb 20, 2007 12:24 am

well i tried to solve my problem but it couldn't be fixed so I decided to use the Microrosoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.January.2007 I was wanting to know has anyone use the newest ryan update pack with the version of ethno..the october version is giving me problems after integrating the new pack..

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5187
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Tue Feb 20, 2007 10:17 am

You have got to be kidding me.

:lock:
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

Locked