Houston We have a problem [Framework ADDON]

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Locked
HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Houston We have a problem [Framework ADDON]

Post by HJW » Fri Jan 05, 2007 1:14 pm

Hallo iedereen,

Ik krijg de framework addon niet aan de praat.

Configuratie XP ISO:
-December update pack
- WMP 11 Addon
- IE7 Addon
- Framework Addon

- Aero Curors Addon
- Uxtheme.dll
- custom winntbbu.dll

[CMDLINES.TXT]
"REGEDIT /S RegTweaks.reg"
"FONTS\fontinst.exe"
"Wallpaper.cmd"
"SHORTCUTS.cmd"

Meer wordt er geloof ik niet geinstalleerd. Wanneer ik systeem installeer met deze ISO wordt framework 1.1 half geinstalleerd en 2 + 3 begint ie niet eens aan. Framework silent installer wordt natuurlijk gelanceerd tijdens svcpack.inf. Er komen helemaal geen entries in Software CPL.

Waar gaat het fout ?
:cry:

Wanneer ik de silent installeer execute in windows zelf gaat ie mekkeren dat 1.1 er half op staat 2.0 en 3.0 worden er dan wel opgezet...

mvg
HJW

Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Acheron » Sat Jan 06, 2007 6:06 am

Worden WMP 11 en IE7 wel goed geïnstalleerd?

Het kan zijn dat de .NET Framework niet goed is.

Ik heb hier de installatiecommando's voor silent installatie van .Net 2.0:

Code: Select all

FOR /F "tokens=3 skip=4" %%i in ('reg query HKLM\SYSTEM\Setup /v "SystemSetupInProgress"') do set SystemSetupInProgress=%%i
IF %SystemSetupInProgress%==0x1 (
	reg delete HKLM\Software\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW /f
	reg add HKLM\SYSTEM\Setup /v SystemSetupInProgress /t REG_DWORD /d 0 /f
	netfx2.msi /QB-! ADDEPLOY=1 REBOOT=SUPPRESS
	langpack.msi /QB-! ADDEPLOY=1
	reg add HKLM\SYSTEM\Setup /v SystemSetupInProgress /t REG_DWORD /d 1 /f 
) ELSE (
netfx2.msi /QB-! ADDEPLOY=1 REBOOT=SUPPRESS
langpack.msi /QB-! ADDEPLOY=1
)
exit
Misschien moet MeulC er even naar kijken :wink:

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sat Jan 06, 2007 9:48 am

True maaruh volgens mij wordt de silent installatie van NET ADDON afgebroken bij 1.1....

WMP11 en IE7 succesvol geintegreerd > is er ergens een INF of log waar ik dat kan zien. Volgens RyanVMIntegrator is het namelijk gelukt...

mvg
HJW

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Sun Jan 07, 2007 4:12 am

Is dat mischien ook de rede waarom ik deze error krijg :

Image

En nee ligt niet aan nlite ik heb alles al uitgesloten , er bleven alleen het decemberpack en meulcs wm11 addon over.

Zo te lezen is WMI .NET afhankelijk.
WMI zorgt er onder andere voor dat windows scripts kan draaien zoals vbs

Wat zegt microsoft hier over :

http://support.microsoft.com/?kbid=823775

Maar de oplossing heb je weinig aan , aangezien je een verse instal hebt gedaan, dus een systeemherstel niet mogelijk is.

Andere gevonde "fix" :
Gooi alle bestanden uit deze map weg :
C:\WINDOWS\system32\wbem\Repository\FS
en reboot de pc.
Maar dat is natuurlijk niet DE oplossing.

HJW
XPu Master
Posts: 622
Joined: Fri Jul 14, 2006 4:17 pm
Location: University of Technology Delft, Netherlands

Post by HJW » Sun Jan 07, 2007 6:38 am

Ben nu overgestapt op engelse framework...maakt niet zoveel uit dat je die languagepacks mist volgens mij.

Friends4U
Posts: 138
Joined: Sat Aug 19, 2006 4:51 am

Post by Friends4U » Mon Jan 15, 2007 5:06 am

Is dit probleem met de engelse wel goed opgelost? en heeft iedereen het probleem met de NL versie?

Locked