[Addon] Windows Media Player 10 NL

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
Locked
Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

[Addon] Windows Media Player 10 NL

Post by Acheron » Fri Nov 11, 2005 3:09 pm

[Addon] Windows Media Player 10 NL v5

Hotfixes included since WMP 10 build 3802:
KB885353 - Windows Media Player 9 Series for Windows may prompt you for your credentials
KB888656 - Update to enable DirectX Video Acceleration (DXVA) of Windows Media Video content
KB892313 - Updates for Windows Media Player 10
KB893240 - It takes a long time to send metering data when you use Windows Media Digital Rights Management
KB893241 - Proxy autoconfiguration does not correctly work when setting "Automatically Detect Proxy Settings" option
KB895181 - You may experience a color smearing or bleeding effect when you play MPEG4 videos
KB895316 - Updates to the Windows Media Device Manager
KB895572 - Widescreen content that you transfer to a portable device may be distorted and unviewable
KB897586 - Embedded script commands may not fire as expected when you play back WMDRM-protected content
KB898549 - The video may invert and turn green
KB900325 - Windows Media Format 9.5 Runtime (MCE 2005 Update Rollup 2)
KB900399 - The Web Proxy Auto Discovery file may not be automatically downloaded
KB902344 - Some portable devices may take 30 seconds or longer to start playing back a piece of content
KB907658 - Windows Media Player may unexpectedly quit when Internet Explorer is configured to use ActiveX controls

Download:

RVM_WMP10-v5NL.cab (15.2 MB)

RVM_WMP10-v3NL.cab (15.2 MB)
Last edited by Acheron on Fri Nov 18, 2005 11:36 am, edited 1 time in total.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Fri Nov 11, 2005 3:58 pm

Eerst mp10 slipstreamen, dan de addon neem ik aan?

Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Acheron » Fri Nov 11, 2005 4:38 pm

muiz2 wrote:Eerst mp10 slipstreamen, dan de addon neem ik aan?
I don't know what's the problem. This is a complete add-on and can be integrated into an existing XP Source using nLite or the RVMPack installer.
I can't tell you if it will work with MeulC's November pack.

SolidasRock
Posts: 214
Joined: Sun Nov 06, 2005 2:36 pm
Location: Holland

Post by SolidasRock » Fri Nov 11, 2005 9:06 pm

hp38guser wrote:
muiz2 wrote:Eerst mp10 slipstreamen, dan de addon neem ik aan?
I don't know what's the problem. This is a complete add-on and can be integrated into an existing XP Source using nLite or the RVMPack installer.
I can't tell you if it will work with MeulC's November pack.
hij heeft het geen eens over problemen of over MeulC pakketje.

Hoe dan ook, we hoeven dus geen WMP10.exe apart te installeren of juist wel? want zo op het blote oog lijkt je pakketje alleen maar hotfixes te bevatten.

Zou je kunnen antwoorden in het nederlands want het staat zo raar dat wij nederlands praten en jij engels? :wink:

Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Acheron » Sat Nov 12, 2005 4:15 am

This is the complete version of Windows Media Player 10. It's based on the official Windows Media Player Add-on.

SolidasRock
Posts: 214
Joined: Sun Nov 06, 2005 2:36 pm
Location: Holland

Post by SolidasRock » Sat Nov 12, 2005 9:06 am

ik dacht echt dat ik vroeg of je in het nederlands wou antwoorden maar ik zal me wel vergissen, bedankt voor je antwoord iig....

maybeme
Posts: 23
Joined: Thu Jun 16, 2005 5:54 am

Post by maybeme » Sat Nov 12, 2005 11:25 am

When I slipstream your addon with nlite RC3, I get a file "rvm_wmp10-v3nl.cab" of 0 KB in the root of my xpcd. Can I delete this one? Or Won't this addon work with nlite? I use nlite because I then can use your update pack and a couple of new hotfixes.

Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Acheron » Sat Nov 12, 2005 11:44 am

Maybeme, please contact nuhi about this. You should not have any extra files in the root of your cd. I think you can remove this file safely though.

@SolidasRock, I won't answer your questions anymore if you keep asking for Dutch answers.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Sat Nov 12, 2005 7:37 pm

hp38guser wrote:Maybeme, please contact nuhi about this. You should not have any extra files in the root of your cd. I think you can remove this file safely though.

@SolidasRock, I won't answer your questions anymore if you keep asking for Dutch answers.
could be ...but the forum says :
Discussion of hp38guser's Dutch Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
So its free to discus in dutch...
En dat doen we dan ook.
Lijkt me ergens ook vrij logish , of ben ik nu gek?

En als je de addon wil gebruiken in de integrator , moet hij wel beginnem met : addon , anders ziet de integrator hem niet he ;)

maybeme
Posts: 23
Joined: Thu Jun 16, 2005 5:54 am

Post by maybeme » Mon Nov 14, 2005 2:29 pm

@Muiz2: Ik denk dat hp38guser bedoelt dat wij in het nederlands mogen vragen stellen en communiceren, maar als hp38guser een antwoord geeft, wilt hij het in het engels doen zodat iedereen het verstaat en dat hij niet 2 keer dezelfde vraag krijgt in het NL en in het EN. Ik veronderstel dat niemand het lastig heeft met korte engelse antwoorden, maar als er iemand het niet kan vertalen, heb je altijd nog vertaalsites, en als je er dan nog niet uitkomt denk ik dat hp38guser er echt niet mee inzit om je te helpen in het nederlands.

Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Acheron » Mon Nov 14, 2005 3:28 pm

maybeme wrote:@Muiz2: Ik denk dat hp38guser bedoelt dat wij in het nederlands mogen vragen stellen en communiceren, maar als hp38guser een antwoord geeft, wilt hij het in het engels doen zodat iedereen het verstaat en dat hij niet 2 keer dezelfde vraag krijgt in het NL en in het EN. Ik veronderstel dat niemand het lastig heeft met korte engelse antwoorden, maar als er iemand het niet kan vertalen, heb je altijd nog vertaalsites, en als je er dan nog niet uitkomt denk ik dat hp38guser er echt niet mee inzit om je te helpen in het nederlands.
Precies, beter kan ik het niet zeggen 8)

Voor de duidelijkheid, deze update is voor gebruik in combinatie met het September pack. De resterende updates kan je integreren met behulp van nLite. Het is niet dat ik elke maand een update pack uitbreng.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Mon Nov 14, 2005 4:29 pm

Het is niet dat ik geen engels kan, tegendeel.
Maar het is erg verwarrend als er in het engels word geandwoord, terwijl dit niet hoeft.
Het gaat tenslotte om een DUTCH pack

Back ontopic :

Bedankt voor je uitleg!

SolidasRock
Posts: 214
Joined: Sun Nov 06, 2005 2:36 pm
Location: Holland

Post by SolidasRock » Tue Nov 15, 2005 10:23 pm

muiz2 wrote:Het is niet dat ik geen engels kan, tegendeel.
Maar het is erg verwarrend als er in het engels word geantwoord, terwijl dit niet hoeft.
Het gaat tenslotte om een DUTCH pack

Back ontopic :

Bedankt voor je uitleg!
Precies, beter kan ik het niet zeggen 8)

ontopic: Heb je dit al uitgetest icm MeulC 1.1 pakketje?

@Hp38guser, piepklein verzoekje: wil je volgende keer rapidshare gebruiken ipv megaupload? bij rapidshare haal ik altijd mijn maximum snelheid, bij megaupload mag ik blij zijn met 20 kb/s. rapidshare accepteert pakketjes kleiner dan 50 MB en dat lukt prima hiermee...

Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Acheron » Fri Nov 18, 2005 11:38 am

OK, hier is een nieuwe release. Enigste verandering is dat Windows Media Player bij minimaliseren nu standaard op de taakbalk wordt weergegeven.

EDIT: Heb getest maar werkt met mijn installatie nog niet zoals bedoeld. Iemand anders al geprobeerd?

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Sat Nov 19, 2005 7:15 am

Als hij bij jou niet werkt, waarom zou hij dat bij ons dan wel doen?

SolidasRock
Posts: 214
Joined: Sun Nov 06, 2005 2:36 pm
Location: Holland

Post by SolidasRock » Sun Nov 20, 2005 12:59 am

muiz2 wrote:Als hij bij jou niet werkt, waarom zou hij dat bij ons dan wel doen?
omdat niet iedereen zelfde installatie heeft? :rolleyes:

@Hp38guser, ik heb het hele pakketje nog niet eens gebruikt. kan er geen mededelingen over doen... (muiz misschien wel?)

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

?

Post by muiz » Sun Nov 20, 2005 8:25 pm

wat heeft dat met de addon te maken? :x

ik gebruik v3 en die werkt prima

SolidasRock
Posts: 214
Joined: Sun Nov 06, 2005 2:36 pm
Location: Holland

Post by SolidasRock » Tue Nov 22, 2005 4:53 am

bij de 1 zorgt zijn installatie of regoptimalisaties voor trubbels met dit pakketje en bij de ander niet?

hoe dan ook... HP38guser, ik heb je v5 geslipstreamed en geinstalleerd in VMware. ik zie wel een rare knopje met pijltje omhoog en omlaag, druk ik erop dan gebeurd er nix en dan verdwijnt dat button ook nog. verder werkt ie perfect (voor zover ik kan zien aangezien ik totaal geen MP10 gebruiker ben). op WU geen meldingen over niet geinstalleerde fixes voor MP10 of zo....

is dit wat je wou weten? hoort die button er niet te zitten? zelfgemaakt door jou? v3 heeft die button niet?

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Tue Nov 22, 2005 7:19 am

bij de 1 zorgt zijn installatie of regoptimalisaties voor trubbels met dit pakketje en bij de ander niet?
Zoals? , of beter gezegd wie heeft dat, en welk probleem ? het lijkt mij namelijk vrij sterk.

En komt dit er ook ooit voor media center? ik zag dat die namelijk wat extra hotfixes had.
Zou gaaf zijn als daar een addon voor komt, ik weet zelf helaas niet hoe dit te doen , anders had ik het zelf wel gedaan.

SolidasRock
Posts: 214
Joined: Sun Nov 06, 2005 2:36 pm
Location: Holland

Post by SolidasRock » Wed Nov 23, 2005 9:34 am

ik krijg op T13 een popupje met registering winband.dll, heeft dit te maken met MP10? google herkent het iig niet. wel ene winbond.dll , dat schijnt een videodriver te zijn (ik installeer echter geen videokaartdrivers....) ik zie het iig nu voor het eerst die popupje... gebruik VMWare 5.5

Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Acheron » Wed Nov 23, 2005 9:40 am

SolidasRock wrote:ik krijg op T13 een popupje met registering winband.dll, heeft dit te maken met MP10? google herkent het iig niet. wel ene winbond.dll , dat schijnt een videodriver te zijn (ik installeer echter geen videokaartdrivers....) ik zie het iig nu voor het eerst die popupje... gebruik VMWare 5.5
Dat is nodig voor de miniplayer. Deze manier van registreren is veranderd in 1.5. Op mijn machine merk ik geen verschil met de methode gebruikt in 1.3. Daarom vroeg ik ook naar ervaringen

SolidasRock
Posts: 214
Joined: Sun Nov 06, 2005 2:36 pm
Location: Holland

Post by SolidasRock » Wed Nov 23, 2005 12:06 pm

ok. ik schreef trouwens winband.dll maar het is dus wmpband.dll (had eerst niet genoeg tijd om te lezen) maar zoals ik al eerder zei, ik ben geen WMP gebruiker (op zijn hoogst 9) maar ik kan je niet zeggen of er iets mis is, of erg goed werkt of wat dan ook. hij doet het gwoon op die malle button na.

over die button gesproken, je hebt nooit gereplyd daarover, die button met tekentje omhoog en omlaag, dat is wat JIJ erin heb proberen te bouwen? v3 heeft deze niet werkende button niet maar is verder identiek?

overigens weet ik niet wat je bedoelt met in 1.5... waarover gaat het?en een miniplayer? welk miniplayer? tijdens unattended setup bedoel je? (ik weet dat dat kan)

Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Acheron » Wed Nov 23, 2005 1:05 pm

OK, even voor de duidelijkheid:

Ik heb het niet over deze (nutteloze) knop:

Image

Het gaat mij om dat bij installatie de mini-werkbalk al is geselecteerd zoals hier weergegeven:

Image

Zodat bij minimaliseren je de mini-player op de taakbalk hebt:

Image

SolidasRock
Posts: 214
Joined: Sun Nov 06, 2005 2:36 pm
Location: Holland

Post by SolidasRock » Wed Nov 23, 2005 1:43 pm

hp38guser wrote:OK, even voor de duidelijkheid:

Ik heb het niet over deze (nutteloze) knop:

Het gaat mij om dat bij installatie de mini-werkbalk al is geselecteerd zoals hier weergegeven:

Zodat bij minimaliseren je de mini-player op de taakbalk hebt:
ok, ik zal eens kijken. ik heb even teruggelezen maar ik zie nergens dat je over een button hebt, ik dacht echt dat je daar wat over vroeg, sorrie, ben met teveel dingen door mekaar bezig...

SolidasRock
Posts: 214
Joined: Sun Nov 06, 2005 2:36 pm
Location: Holland

Post by SolidasRock » Thu Nov 24, 2005 8:09 am


User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

Post by muiz » Mon Nov 28, 2005 10:40 pm

3955 met v3 , nergens problemen mee

Alleen de laatste integrator doet vaag, veel framedyn.dll errors
versietje trug gegaan , alles weer ok.

User avatar
muiz
Moderator
Posts: 1254
Joined: Sat Sep 24, 2005 7:51 pm
Location: The Netherlands

update

Post by muiz » Tue Nov 29, 2005 5:50 pm

Er is een update voor mp10 :

Code: Select all

http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=nl&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=295F822B-957F-408E-88BA-1510F481BF9A&u=http%3a%2f%2fdownload.microsoft.com%2fdownload%2fb%2f1%2f6%2fb1645bf4-705c-42b8-83bb-a0fbf1c72250%2fWindowsMedia10-KB910393-x86-NLD.exe


KB910393

Acheron
Posts: 389
Joined: Thu Nov 25, 2004 4:05 pm
Location: The Netherlands
Contact:

Post by Acheron » Sun Aug 13, 2006 8:19 am

Ik doe dit topic op slot. Deze addon is niet meer actueel.

Locked