Addons All dotNet Frameworks NL (2014-02)

Discussion of Dutch translation of the Update Pack. Wees vrij om in het Nederlands te discussiëren!
B-Boy
Posts: 173
Joined: Mon Nov 03, 2008 8:27 am

Post by B-Boy » Mon Mar 28, 2011 4:40 am

Thanx jaynbe for your concerns. I''ll let you know my findings asap.

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Sat Apr 02, 2011 3:35 am

Updated first post with DotNet Addons 20110327

Fixed .png thumbnail bug.

Updated VC++ Runtime versions to the latest:
-Visual c++ 2005 SP1 v8.0.50727.4053
-Visual c++ 2008 SP1 v9.0.30729.5558
-Visual c++ 2010 SP1 v10.0.40219.1


Added True Addon for missing legacy VB&VC Runtimes
Removed VC10++ Addon as it is included in AIO Addon.

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Mon Apr 04, 2011 5:05 am

Thanks :D
Gonna test it as soon as I can.
jaynbe wrote:
post clean install, after everything is done and the system has rebooted, the bug is still there after installing the addon.
Did you integrate the addon after, or just ran the installer on a clean system.
I tested running the installer on a clean system and had no png bug.
Both, integrated (T-13 install) but also tried installing XP just with post SP3 pack and then run the installer manually after XP was done installing.

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Tue Apr 05, 2011 5:36 am

Just tried it, PNG bug is fixed :D

Now something different, that I saw mentioned on the previous page: WebClient service is slowing down boot. Disabled it for now.

Is this related to the PNG bug?

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Tue Apr 05, 2011 10:44 am

There have allways been errors around since early days installing dotNet at T13.
These errors are considered as non critical for average client systems.
WebClient service for WebDAV is one of them; therefor it is set to manual startup.

Microsoft developed the dotNet install routine to be run after first boot.
This is because at T13 the Windows XP setup is not complete.
For a clean error free installation it should be run RunOnce(Ex) or live.

The latest posted addons only update the VC runtimes and fix the .png thumbnail bug.

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Tue Apr 05, 2011 4:43 pm

Hmm, okay.
So if I run the installer (by batch using GuiRunOnce) during 1st boot instead of T13 that WebClient issue should not exist?
Or should XP be fully booted? I mean Explorer etc started.

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Wed Apr 06, 2011 2:13 am

Both are fine; installing after OOBE will allways be OK.

The installer contains also the RunOnceEx routine.
You can have it installed automatically at first boot.
You have to edit the Entries_dnf_ini and change this:

"DOTNETFX.EXE -gm2 -ai -qn -nf" TO "DOTNETFX.EXE -gm2 -ai2"

Recompress the addon and use as usual; it will execute ROE.

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Wed Apr 06, 2011 4:50 am

'kay :)

I used the GuiRunOnce batchfile that was already there to install it during 1st boot, with the switches from the ini file.

This solved the WebClient issue, that service now starts normally. :)

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Wed Apr 06, 2011 6:56 am

Thanks for the feedback and confirming that the installer works fine. :D

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Thu Apr 07, 2011 3:07 pm

:)

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Wed Apr 13, 2011 3:04 pm

New updates:
- Security Update for Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package (KB2467175)
- Security Update for Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package (KB2467174)
- Security Update for Microsoft .NET Framework 4 on Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 x86 (KB2446708)

B-Boy
Posts: 173
Joined: Mon Nov 03, 2008 8:27 am

Post by B-Boy » Fri Apr 15, 2011 2:06 pm

I finally found some time for testing.

I can confirm the .png bug does not appear anymore when using the latest Framework addon icm with the Dutch XP Updatepack.
Great work!

Any idea what caused it?

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Sat Apr 16, 2011 4:19 am

VC++ Runtimes already updated:
http://www.wincert.net/forum/index.php? ... -runtimes/


New patched Framework Addons (incl. VC++) to come. (Short of time at the moment)


@ B-Boy

.png bug caused by a Vista .dll that didn't integrate well @T13.

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sun Apr 17, 2011 8:50 am

Hoi..


Microsoft.Net_Framework.AIO_NL_Addon_20110327.cab
Error in windows logfile [Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable -- Error 1316]
All frameworks install fine in runonce.thx

Microsoft_LegacyVB+VC_Runtimes_AddOn.7z [Link don't work]

Thx for all your hard work!!

grt
Image

B-Boy
Posts: 173
Joined: Mon Nov 03, 2008 8:27 am

Post by B-Boy » Sun Apr 17, 2011 8:57 am

I suppose this addon:
TRUE Addon Microsoft Legacy Runtimes

is not integrated in the Framework addons?

And what is its function?
(Necessary for integrating ATI drivers, when using driverpacks?)

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Sun Apr 17, 2011 9:07 am

Babyboy wrote:Hoi..


Microsoft.Net_Framework.AIO_NL_Addon_20110327.cab
Error in windows logfile [Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable -- Error 1316]
All frameworks install fine in runonce.thx

Microsoft_LegacyVB+VC_Runtimes_AddOn.7z [Link don't work]

Thx for all your hard work!!

grt
Where did you see that error? Can't find any at eventvwr.msc here.
Installed using batch started by GuiRunOnce.
No longer using T13, because of http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.p ... 311#113311

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sun Apr 17, 2011 11:18 am

Rechter muisknop op deze computer.
kiezen voor beheren-->systeemwerkset-->logboeken

2005-2008-2010 runtimes zitten hier Microsoft.Net_Framework.AIO_NL_Addon_20110327.cab bij in.
Image

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Sun Apr 17, 2011 11:25 am

Uhm, dat Klinkt als 7, ik heb XP.
Maar heb iig alle categorieën in het logboek (toepassing, beveiliging, systeem, etc) nagelopen, geen error te zien.

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Sun Apr 17, 2011 11:57 am

In toepassing dat was ik nog vergeten te zeggen...Maar ook xp hier!!

Er staat eentje rood..dubbel klik erop.
netwerkfout REQ\VC8\vcredist.msi.
Image

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Mon Apr 18, 2011 4:28 am

Error in windows logfile [Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable -- Error 1316
Is another T13-error caused by XP network not yet configured at T13 stage.
This is only an error notification; this won't affect final setup.
Microsoft_LegacyVB+VC_Runtimes_AddOn.7z [Link don't work]

TRUE Addon Microsoft Legacy Runtimes

is not integrated in the Framework addons?

And what is its function?
(Necessary for integrating ATI drivers, when using driverpacks?)

Is outdated now, it will be replaced soon
These are all the other (older) MS runtimes to complete the VC8+9+10
Some older apps may need them (apps develloped with VS2003 for ex.)


Anyway New Framework Addons (incl. VC++) to come. (Short of time at the moment)

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Mon Apr 18, 2011 5:55 am

Babyboy wrote:In toepassing dat was ik nog vergeten te zeggen...Maar ook xp hier!!

Er staat eentje rood..dubbel klik erop.
netwerkfout REQ\VC8\vcredist.msi.
Ah okee.
Daar heb ik geen errors staan. Waarschijnlijk weer zo'n T13 iets, wat hierboven trouwens al staat zie ik net.

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Mon Apr 18, 2011 12:10 pm

jaynbe wrote: Is another T13-error caused by XP network not yet configured at T13 stage.
Anyway New Framework Addons (incl. VC++) to come. (Short of time at the moment)
Oke Thx jaynbe
Image

User avatar
Babyboy
Posts: 193
Joined: Wed May 02, 2007 4:19 pm
Location: Hollandies

Post by Babyboy » Mon Apr 18, 2011 12:17 pm

bartgrefte wrote: Ah okee.
Daar heb ik geen errors staan.
Also, thanks bartgrefte that you have looked for^^..
Image

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Mon Apr 25, 2011 3:27 pm

Updated .Net Framework Addons with april hotfixes:

KB2446704 - Vulnerability in .NET Framework 2.0 Could Allow Remote Code Execution
KB2446708 - Vulnerability in .NET Framework 4.0 Could Allow Remote Code Execution
KB2473228 - Microsoft .NET Framework 4 Update for Pending File Rename Operation Issue
KB2467175 - Vulnerability in Visual C++ 2005 applications using MFC external libraries.
KB2467174 - Vulnerability in Visual C++ 2008 applications using MFC external libraries.
KB2467173 - Vulnerability in Visual C++ 2010 applications using MFC external libraries.


Microsoft.Net_11SP1+35SP1_NLD_Addon_20110425.cab

Microsoft.Net_Framework.AIO_NL_Addon_20110425.cab

Microsoft_Legacy_VB+VC_Rtn_2.1_AddOn.7z

Not tested due to lack of time.

EDIT: moved to first post

Addons optimised for the posted dotNet Frameworks:

CDburnerXP 4.3.8.2523 (International):
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=8898
Paint.NET 3.5.8 RunOnceEx (International):
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=8881

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Sat Apr 30, 2011 9:16 am

Yay, thanks :D

Gonna try it today.

Offtopic: has emailnotification of new replies been disabled or something? Not getting anymore for some reason.

edit: MD5 mismatch: Microsoft.Net_Framework.AIO_NL_Addon_20110425.cab gives 5fec2a0f0074eaa52e74f811e50e4204 here.
edit2: the MD5 you posted is the same as Microsoft.Net_11SP1+35SP1_NLD_Addon_20110425.cab ;)
edit3: No more updates left :)

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Sun May 01, 2011 2:00 am

Microsoft.Net_Framework.AIO_NL_Addon_20110425.cab gives 5fec2a0f0074eaa52e74f811e50e4204 here.
MD5 corrected, thanks

windoos
Posts: 224
Joined: Thu Oct 19, 2006 2:21 am

Post by windoos » Mon May 02, 2011 11:58 am

Beste Jaynbe,

ik heb voortdurend problemen met installatie van het pack op T13.
Het pack installeerd alleen VC8 en slaat de rest over.

Als ik m runonexe installeer lijkt het wel ok te gaan.

ik hoor graag van je.

Groet,
Siebe B.

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Tue May 03, 2011 2:19 am

Tested overnight the dotNet_1.1+3.5_NLD_Addon on NL XP.
All dotNet modules and runtimes installed just fine at T-13.

User avatar
alsyundawy
Posts: 99
Joined: Mon Jun 28, 2010 5:47 pm

Post by alsyundawy » Tue May 17, 2011 5:00 pm

can i req for english only ? then is support ms server 2003 32 bit?

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Wed May 18, 2011 2:51 am

alsyundawy wrote:can i req for english only ? then is support ms server 2003 32 bit?
Yumeyao will update his ENU versions by the end of the month.
If you can't wait, you can perfectly use the NLD_Addons in an
ENU distro and after first boot uninstall the langpacks in ARP.
I never tested in Server2k3 but I mostly test Addons in XP_ENU.

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Mon Jun 20, 2011 8:49 am

New updates:
- KB2478658: security update for the .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 2.0 Service Pack 2 on Windows XP Service Pack 3 and on Windows Server 2003 Service Pack 2: June 14, 2011
- KB2538242: security update for Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package: June 14, 2011
- KB2538243: security update for Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package: June 14, 2011
- KB2478663: security update for the .NET Framework 4 on Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, and Windows Server 2008 R2: June 14, 2011
- KB2518870: security update for the .NET Framework 4 on Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, and Windows Server 2008 R2: June 14, 2011

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Wed Jun 22, 2011 12:07 pm

First new version with june updates:

Microsoft.Net_11SP1+35SP2_NLD_Addon_20110622.cab

MD5: 8F19DF54F6903D73852554696B4BD16C
size: 45,32 MB
url: http://www.mediafire.com/?a9ksx9znt5li57q


EDIT: 23/06 AIO_Addon

Microsoft.Net_Framework.AIO_NL_Addon_20110623.cab

MD5: 9FE066894CF40CCBF16B74F880040A78
size: 66,69 MB
url: http://www.mediafire.com/?wtvxva99e1revq6

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Sun Jun 26, 2011 8:41 am

Posted updated dotNET Framework Addons with hotfixes 062011:

- KB2538242: security update for the VC++ 2005 SP1 Runtimes
- KB2538243: security update for the VC++ 2008 SP1 Runtimes
- KB2165648-v2: XPS driver update for the .NET Framework 3.0 SP2

- KB2478658: security update for the .NET Framework 2.0 SP2 and 3.5 SP1
- KB2518864: security update for the .NET Framework 2.0 SP2 and 3.5 SP1

- KB2468871-v2: cumulative roll-up for the .NET Framework 4 Client Profile
- KB2478663: security update for the .NET Framework 4.0 Client Profile
- KB2518870: security update for the .NET Framework 4.0 Client Profile

- KB2478663: security update for the .NET Framework 4.0 Langpack
- KB2518870: security update for the .NET Framework 4.0 Langpack

- New waitnet4 for optimising the ngen4 service .NET Framework 4.0

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Wed Jun 29, 2011 4:03 am

Thanks :)
Gonna try it later today :)

edit: Tested, no more Framework updates :)

walibie
Posts: 171
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:28 pm

Post by walibie » Sun Jul 17, 2011 2:04 am

webclient service cant not started. this can be stopped ?

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Sun Jul 17, 2011 2:52 am

walibie,

For the webclient to start at boot: Go in control panel to administrative tools,
go to services and rightclick webclient,in properties set startup to automatic.

Or just run this cmd:

Code: Select all

REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WebClient /v Start /t REG_DWORD /d 2 /f
For the webclient not to start at boot, set startup to manual in properties.

Or run this cmd:

Code: Select all

REG ADD HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WebClient /v Start /t REG_DWORD /d 3 /f

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Sun Jul 24, 2011 12:51 pm

DotNet Framework Addons 20110724

webclient service autostart @boot disabled
NOTE: No need to make a new integrated CD:
You can replace the installer in SVCPACK.

EDIT: Addons moved to first post

Addons optimised for the posted dotNet Frameworks:

CDburnerXP 4.3.8.2568 (International):
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=8898
Paint.NET 3.5.8 RunOnceEx (International):
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=8881

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Wed Aug 10, 2011 4:31 pm

Few new updates:
- Essential: KB2539636 (FW4 security update) and KB2539631 (FW2 SP2 security update)
- Optional: KB2468871 and KB2533523 (both FW4 update)
- KB2565063 (Security update for Microsoft Visual C++ 2010)

In addition to that, MS Update failed to install all three FW4 updates on both my laptop and my moms computer. Not sure why, but on my moms computer I removed all of v4 with the cleaner tool and reinstalled it. On my laptop I used the standalone installers for those updates found at MS Catalog.

Both methods solved it. Has this got something to do with using the AIO installer or is this unrelated?

Same issue present with just updated XP installation source and clean install, Framework AIO 20110623. Now doing a clean install with 20110724, see if that one also has this issue.

edit: clean install with 20110724 done, same issue. MS Update says errorcode 0x643 with all three FW4 updates.
Updates remain present at MS Update, even after a succesfull install using the standalone installers from MS Catalog.

Another edit: with the MS .NET NGEN Framework service enabled no errors using MS Update to install those updates, but they remain available on MS Update eventhough they are installed.

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Thu Aug 11, 2011 1:08 pm

The update problems with .Net Frameworks are common issues even with non slipstreamed systems.
Hard to say what may be causing it, sometimes it may even be the MS updates itself causing it.
I get it often on workstations with small corruptions caused by other installed software.
See MS support: http://support.microsoft.com/kb/976982
Between versions 20110724 and 20110623, the only difference is in the webclient service startup
You can also try the "MS Fixit 50735" : http://support.microsoft.com/kb/2570538
or run these cmd before applying the dNet4 updates:

Code: Select all

%windir%\microsoft.net\framework\v4.0.30319\ngen.exe 
update /force /queue 

User avatar
yumeyao
Moderator
Posts: 1718
Joined: Sun Aug 27, 2006 9:24 pm
Location: Taiyuan, Shanxi, PR China

Post by yumeyao » Thu Aug 11, 2011 8:36 pm

WFM, mates. You can manually download that update, extract the msp, run it with parameter:
/lv*x somefilename.txt
Them attach the log somewhere.

MsI is complicated, more is msp. Everything in msI is documented and manipulatable. But many of msp are undocumented and transparent. I gamble 99% of MS packing technicians are unaware of msI structure, no mentioning msp. So that is no wonder they always fool people.
Image
My work list(Hosted by dumpydooby)

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Fri Aug 12, 2011 5:20 pm

jaynbe:
That Framework updates can be a pain in the butt is something I am already aware of, but it's just so weird that I managed to install them eventually on both my laptop and my moms pc but not in the clean (Windows) install with the newest post SP3 pack in VMWare Workstation.

I'll have a look at those links tomorrow, see if there's something in there that will help.

Or I could wait till those updates are in the Framework addon :)

yumeyao:
Could try that too, but I don't see how that will help since the installers said install was okay, even though the updates remain at MSUpdate.
And if I remember correctly, I saw them in the software+updates list in the configuration screen of Windows (but have to check to be 100% sure). So they are installed, but... MSUpdate says not? Weird shit again MS, how do you keep doing that :P

User avatar
yumeyao
Moderator
Posts: 1718
Joined: Sun Aug 27, 2006 9:24 pm
Location: Taiyuan, Shanxi, PR China

Post by yumeyao » Sun Aug 14, 2011 5:12 am

just googleing for KB2539631 results a lot of similar descriptions like yours. It must be Microsoft Update that messes up the whole thing again, I guess.
Image
My work list(Hosted by dumpydooby)

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Fri Aug 19, 2011 11:56 am

Microsoft.Net_1.1SP1+3.5SP2_NL_Addon_20110819.cab

MD5 : C0BD2E851F50479520A9388FA3D4A2D6
Size: 46,92 MB
url.:

EDIT: correct url.:
http://www.mediafire.com/?bcg7yts4yvqq6k5
Last edited by jaynbe on Sat Aug 20, 2011 2:49 am, edited 1 time in total.

walibie
Posts: 171
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:28 pm

Post by walibie » Fri Aug 19, 2011 6:54 pm

jaynbe wrote:Microsoft.Net_1.1SP1+3.5SP2_NL_Addon_20110819.cab

MD5 : C0BD2E851F50479520A9388FA3D4A2D6
Size: 46,92 MB
url.: http://www.mediafire.com/?8s0lkr2u0tibvjk
The url.: OK ??? i have Microsoft.Net_Framework.35SP1_Addon_2.3_FRA.cab ??

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Sat Aug 20, 2011 2:51 am

Microsoft.Net_1.1SP1+3.5SP2_NL_Addon_20110819.cab

Correct url.: http://www.mediafire.com/?bcg7yts4yvqq6k5

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Sun Aug 21, 2011 7:37 am

yumeyao wrote:just googleing for KB2539631 results a lot of similar descriptions like yours. It must be Microsoft Update that messes up the whole thing again, I guess.
Uhm, that particular update isn't a problem, the FW v4 updates are ;) But those show the same Google results. Guess we'll have to wait till MS fixes them.

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Sun Aug 21, 2011 1:03 pm

Uhm, that particular update isn't a problem, the FW v4 updates are But those show the same Google results. Guess we'll have to wait till MS fixes them.
Yes, there is a (MS) problem with the dNet4 updates.
MS Update still proposes them over a patched installer.

User avatar
bartgrefte
Posts: 153
Joined: Thu May 18, 2006 3:43 pm

Post by bartgrefte » Sat Aug 27, 2011 10:23 am

Hmm, are you gonna wait till proper versions are made before adding them to the FW addon?

jaynbe
Posts: 277
Joined: Mon Apr 27, 2009 1:37 pm

Post by jaynbe » Sun Sep 04, 2011 7:49 am

OK, so for those who can't wait for a Microsoft fix, here is the problem:

After patching dotNet4, Microsoft Update will still show these updates as missing:
KB2539636, KB2468871-v2 and KB2533523 (note that KB2533523 is a june hotfix).
This is NOT ONLY a problem for the Addon installer, but a general update bug:
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 5134183639

Untill now this is still not fixed and Microsoft only suggests to uninstall
dotNet4 and manually reinstall the framework AND the concerning hotfixes.

The AIO_Addon is fully patched, but will show the hotfixes as missing updates.
Note that it is allways possible to hide these manually in the Update webpage.

Microsoft.Net_Framework.AIO_NL_Addon_20110827.cab

MD5: 69FC548AD30BC68C854F20A4E4C1D0FD
Size: 66,70 MB
url.: http://www.mediafire.com/?91veo488cs37zn1


Microsoft.Net_1.1SP1+3.5SP2_NL_Addon_20110819.cab

MD5 : C0BD2E851F50479520A9388FA3D4A2D6
Size: 46,92 MB
url.: http://www.mediafire.com/?bcg7yts4yvqq6k5

ECLV
Posts: 44
Joined: Mon Apr 27, 2009 6:53 am
Location: Holland<-;)

Post by ECLV » Sun Sep 04, 2011 11:22 am

dotNet4 problem.

You can try this!!

Always this 2 install Non-critical:
KB2468871v2
KB2533523

And then see what's critical update is:
KB2518870
KB2539636

Work's oke for me!!

Locked