Page 1 of 1

[Eklenti] Microsoft Powertoys

Posted: Sat Oct 21, 2006 12:38 pm
by greenonx
nlite addonlarıdır.

Microsoft PowerToys for Windows XP :
Alt-TabTask ,Calculator, cleartype, ImageResizer, Slideshow, TweakUI uygulamaları içermektedir

http://rapidshare.com/files/143010/TweakUI.7z.html
Boyutu: 1,17 MB / MD5: C042312E72116ED6BB429F61D0F4F96B

Posted: Sun Oct 22, 2006 5:26 pm
by MrNxDmX
Paylaşımlarını en kısa zamanda inceliyeceğim. Bu arada yolladığın şeylerin md5'lerini yazarsan, indirdiğimiz dosyaların orjinal kopya olup olmadıklarını anlayabiliriz.
HashTab eklentisini yada HashTab programını kullanabilirsin.

Posted: Wed Oct 25, 2006 12:37 am
by MrNxDmX
Postunda biraz düzenleme yaptım. Bir dahaki sefere buna uygun yapabilirsen daha düzenli bir forumumuz olur :wink:

Yolladıklarının ikiside yüklendi. Bu dosyaları RVM_Integrator ile kullanmak isteyen arkadaşlar, eklentilerin adına "addon" kelimesini eklemelidirler. Ben RVM_Integrator ile ekledim, herhangi bir soruna da rastlamadım.

Ancak bu TopDesk'in nasıl işlediğini bir türlü çözemedim. Web sayfasında F9, F10 gibi tuşlardan bahsediyor ancak hiçbir şey işlemiyor benim test makinamda. Bu arada program çalışıyor.

Ve sana bir sorum olacak, ben anlayamadım programdan sana soruyum dedim. Topdesk eklentisinde kullandığın program trial mı, full sürüm mü? Trial ise 1.4.2'ye güncellemeni, full sürüm ise kaldırmanı istiyeceğim.

Posted: Wed Oct 25, 2006 2:30 pm
by greenonx
MrNxDmX wrote:Postunda biraz düzenleme yaptım. Bir dahaki sefere buna uygun yapabilirsen daha düzenli bir forumumuz olur :wink:

Yolladıklarının ikiside yüklendi. Bu dosyaları RVM_Integrator ile kullanmak isteyen arkadaşlar, eklentilerin adına "addon" kelimesini eklemelidirler. Ben RVM_Integrator ile ekledim, herhangi bir soruna da rastlamadım.

Ancak bu TopDesk'in nasıl işlediğini bir türlü çözemedim. Web sayfasında F9, F10 gibi tuşlardan bahsediyor ancak hiçbir şey işlemiyor benim test makinamda. Bu arada program çalışıyor.

Ve sana bir sorum olacak, ben anlayamadım programdan sana soruyum dedim. Topdesk eklentisinde kullandığın program trial mı, full sürüm mü? Trial ise 1.4.2'ye güncellemeni, full sürüm ise kaldırmanı istiyeceğim. (Burada yayınlayabilirsin: Otomatik XP Kurulum Rehberi)
Umarım yanlış anlamazsın.
Tekrar tekrar teşekkürler. :rolleyes:
programın ayarlarından kısayol tuşlarını ayarlayabilirsiniz.1.4.1 sürümdür.input menüsü ve title all windows menüsünden tab+alt şeçebilirsiniz. linki verdiğim full sorun oluştaracaksa! linki kaldıralım kullanmak isteyen arkadaşlara yine yardımcı olurum.

Posted: Wed Oct 25, 2006 10:07 pm
by MrNxDmX
Teşekkür ederim anlayışın için. Genede hatırlatıyım; burada paylaşamadığımız, özellikle ücretli ya da crackli eklentileri http://www.cavanoz.net/forumdisplay.php?f=63 bu sayfada yeni bir başlık açıp kolaylıkla paylaşabiliriz. Mesela bende de yamalanmış wga eklentisi var ama burada paylaşamıyorum.

Posted: Thu Oct 26, 2006 12:39 pm
by greenonx
MrNxDmX wrote:Teşekkür ederim anlayışın için. Genede hatırlatıyım; burada paylaşamadığımız, özellikle ücretli ya da crackli eklentileri http://www.cavanoz.net/forumdisplay.php?f=63 bu sayfada yeni bir başlık açıp kolaylıkla paylaşabiliriz. Mesela bende de yamalanmış wga eklentisi var ama burada paylaşamıyorum.
rica ederim, tekrar teşekkür ederim ilgin için.

Posted: Mon Dec 11, 2006 12:01 pm
by greenonx
yeni eklemelerle powertoys sayısı biraz daha arttırdım :wink:

CmdHere
HMTCDWizard
Magnifier Powertoy for Windows XP
Synctoy
Timershot Powertoy for Windows XP
Virtual Desktop Manager Powertoy for Windows XP
Cleartype
Alt-TabTask
Calculator
ImageResizer
Slideshow
TweakUI

yeni özellikler eklenmiştir

http://rapidshare.com/files/7048009/Mic ... reenonx.7z

MD5=ee8a330f7b4346f1cff77fcac8fee7d5

Posted: Thu Dec 21, 2006 11:24 pm
by Such
eklentiler güzel ama bana sadece "image resizer powertoys" lazım böyle birşey mümkünmüdür acaba.kullanmayacağım eklentileride boşuna yüklemek istemiyorumda.

Posted: Sat Dec 23, 2006 9:55 am
by greenonx
Such wrote:eklentiler güzel ama bana sadece "image resizer powertoys" lazım böyle birşey mümkünmüdür acaba.kullanmayacağım eklentileride boşuna yüklemek istemiyorumda.
sadece imageresizer ise bir addon yaparım istersen tabi :)

Posted: Sat Dec 23, 2006 10:59 am
by Such
greenonx wrote: sadece imageresizer ise bir addon yaparım istersen tabi :)
ben nerdeyim burası cennetmi yoksa :rolleyes:

istemek ne kelime süper olur.şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Posted: Sat Dec 23, 2006 3:12 pm
by greenonx

Posted: Sat Dec 23, 2006 5:43 pm
by Such
çok teşekkür ederim ama nasıl oldum bilemezsiniz.kullandıkça sizi anacağım :)

Posted: Mon Dec 25, 2006 11:34 am
by greenonx
iyi anda !!!! :lol:

Posted: Wed Mar 28, 2007 7:42 am
by X.s.@.r.i.o
greenonx hocam yapmış oldugunuz imageresizer malesef silinmiş tekrar upload yapma imkanınız varmı ?

Posted: Wed Mar 28, 2007 6:44 pm
by MrNxDmX
Upload etmeden önce ismine addon kelimesini eklemeni istiyeceğim.

Posted: Mon Apr 02, 2007 6:48 am
by greenonx
http://rapidshare.com/files/23947811/__ ... _addon.cab

MD5 Hash = b8981ed2669269d854038d2dcaafd257
size = 163 KB

biraz gec oldu ama is , güç anca, sorry
test etmedim bilgilerinize ama sorunsuz çalışacagını sanıyorum, bir sorun olursa yazarsınız yine