RVM Integrator Destek (Problemleriniz Buraya!!!)

Discussion of Turkish translation of the Update Pack. T�rk�e tartışmalalar başlamıştır!
User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Thu Feb 21, 2008 8:21 am

ZEUS__, istediğin eklentiye buradan ulaşabilirsin:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=3394

User avatar
ZEUS__
Posts: 108
Joined: Sat Feb 16, 2008 5:46 pm

Post by ZEUS__ » Thu Feb 21, 2008 8:33 am

sağolun arkadaşlar :)

murat184
Posts: 149
Joined: Sun Dec 24, 2006 10:08 am

Post by murat184 » Sat Feb 23, 2008 10:22 pm

Nr RVM'nin son betasında optimize system files diye bi seçenek var nedir o ?
ayrıca 1.5in 1.4.3 den ne farkı olacak?
ben beta7 ile entegre ediyorum paketleri şu 2-3 gündür bence herşey sağlam peki sence :)

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat Feb 23, 2008 11:48 pm

Son betadaki optimize system files, i386 içerisindeki bazı dosyaları düzenleyerek kurulum işleminin daha hızlı olmasını sağlamaktadır.
1.5 ile katılımsız olarak da gui olarak da birçok yenilik gelecek karşımıza. Final sürümünden sonra detaylı bir açıklama yapacağım. Rc7c sürümünü kullandıktan sonra hiçbir problem almamıştım ama söylemeden de duramıyacağım, paketin bu versionu rc7c ile uyumlu değil. Problem çıkmaz demiyorum ama çıkar da diyemiyorum yani :wink:

Zymenn
Posts: 6
Joined: Mon Feb 25, 2008 7:59 pm

Post by Zymenn » Mon Feb 25, 2008 10:44 pm

Ryanvm Integratoru sitesinden indiremiyorum. Download linki aktif değil. Sadece dillerini indirebiliyorum. Mümkünse bir upload sitesine upload edebilir misiniz? Ya da direk linki buraya yapıştırabilir misiniz?

Ustalara selamlar...

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Mon Feb 25, 2008 10:55 pm

Zymenn, hangi versiyonunu indiremiyorsunuz?

system34
Posts: 72
Joined: Thu Feb 14, 2008 1:54 am

Post by system34 » Tue Feb 26, 2008 2:25 am

Üstat yaptığın paketi 1.4 ilemi 1.5 beta ilemi entegre edelim en sağlıklısı hangisi biraz ayrıntılı açıklayabilirmisin?

Zymenn
Posts: 6
Joined: Mon Feb 25, 2008 7:59 pm

Post by Zymenn » Tue Feb 26, 2008 11:24 am

EDİT:
@MrNxDmX usta, 1.4.3 ü de indirdim. 1.5 ide indirdim. Fakat bu versiyonda gelişmiş (Advenced) sekmesinde bir sorun yaşıyorum.
"Enable Advanced Options" ve "Convert Unicode To ANSII" seçeneklerini işaretliyoruz. Bizim kullandığımız dil türkçe olduğu için böyle bir seçim yapmak zorundayız
demiştiniz ancak Convert Unicode To ANSII seçeneği 1.5 versiyonunda gözükmedi. Bunun sebebi nedir acaba. Ayrıca bazı arkadaşların sorduğu gibi Hangi sürümle entegre işlemini gerçekleştirmemizi önerirsiniz.

Konu dışı bir sorum olacak. Forumda gördüğüm kadarırya Gerçek Addon diye bir kavram var. Addonlar arasındaki fark nedir? Bunu nasıl anlarız. Gerçek addonun avantajları nedir? Şimdiden teşekkürler.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Feb 26, 2008 7:13 pm

Ben aksini söyleyene kadar, ki öyle bir şey söylemedim, RVM Integrator 1.4.3 sürümü ile çalışmanızı öneririm. GÜncelleme paketinde yada benim yayınladığım hiçbir eklentide (ie7 dahil) RVM Integrator 1.5 sürümü için hiçbir düzenleme yapılmamıştır.
Ki, böyle bir düzenlemeyi, Integrator 1.5 final sürümü çıkana kadar da yapmayı düşünmüyorum.

@ Zymenn: 1.5 sürümünde bir çok kolaylık bizlere sunulacak, bahsettiğiniz ayara artık gerek kalmaması da bu özelliklerden biri olacak :wink:

tutkun21
Posts: 5
Joined: Wed Feb 27, 2008 4:43 pm

Post by tutkun21 » Wed Feb 27, 2008 4:46 pm

nedense ben bu güncelleme paketlerinde devamlı sorun yaşıyorum
entegre ettikten sonra bazı programlarda türkçe karakter sorunu ortaya çıkıyor

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Wed Feb 27, 2008 9:51 pm

tutkun21 wrote:nedense ben bu güncelleme paketlerinde devamlı sorun yaşıyorum
entegre ettikten sonra bazı programlarda türkçe karakter sorunu ortaya çıkıyor
Cdnizi nasıl hazırladığınız ile ilgili daha detaylı bilgi vermeniz gerekir. bu şekilde size yardımcı olamam.

doncarem17
Posts: 2
Joined: Wed Feb 27, 2008 7:46 am

Post by doncarem17 » Thu Feb 28, 2008 2:15 am

selamm ben bu guncelleme dosyasini birlestiriyorum 1.2 gb oluyor nedenini anlamadim yardim ederseniz sevinrim..

tutkun21
Posts: 5
Joined: Wed Feb 27, 2008 4:43 pm

Post by tutkun21 » Thu Feb 28, 2008 4:51 am

cd once nlite ile hazırlıyorum sonra bunu sanal pc de deniyorum herhangi bir sorun yok
sonra bu paketi Integrator 1.4.3 ile entegre ediyorum sanal pc de karakter sorunu ortaya cıkıyor
nlite yada RVM Integrator 1.4.3 kullanımı ince ayarlar vs kullanma bilgim gayet iyi
hertürlü yontemlede debedim başka xp cd denedim ama hep aynı sorun
bu paketten kaynaklanan bir sorun oldugunu düşünüyorum

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Thu Feb 28, 2008 5:45 pm

@ doncarem17: Eğer entegrasyon başarılı bitmezse, cd içerisindeki temp dosyaları silinmez ve buda çok yüksek boyutlarda bir klasöre sahip olmanıza neden olur. İşleminizi tekrardan yapmanızı öneririm. Ayrıca antivirus çalışıyorsa iptal etmenizi de öneririm.

@ tutkun21: RVMi kullanırken kaynak dosyalarını kendiniz mi kopyalıyorsunuz yoksa cd'yi kaynak gösterip, hdd'ye mi kopyalatıyorsunuz. Eğer ikinci söylediğim ise karakter sorunu aldığını söyleyen başkaları da olmuştu. Ben dosyaları kendiniz kopyalamanızı öneririm. Ama yok kendiniz kopyalamışsanız dosyaları, benim bugüne kadar hiçbir karakter sorunu almadığımı söyleyebilirim size. Ayrıca başkasından da duymadım karakter sorununu.

*** RVM Integrator 1.5.1 final sürümü çıkmıştır. En kısa sürede, anlatımlarımı yenileyip, türkçe dil dosyası ile hizmetinize sunacağım. ***

tutkun21
Posts: 5
Joined: Wed Feb 27, 2008 4:43 pm

Post by tutkun21 » Fri Feb 29, 2008 3:38 am

hayır kaynak dosyaları kendim kopyalıyorum
hiçbir zaman cd hedef gösterip hdd ye kopyalamadım
kusura bakmayın belkide sorun bendedir biyer atlamışımdır ama inanaın demediğim şey kalmadı artık başım ağrıdı denemekten :)
Saygılar

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Feb 29, 2008 7:24 pm

tutkun21, nlite ile sorun almıyor olmanızdn dolayı onu kullanmanızı önereceğim. RVMi ile ilgili daha fazla bir bilgi sunamıyorum, sorunun nerden kaynaklandığını bilemiyorum çünkü. Nlite de aynı işlemleri yapıyor, RVMi de, bir sorun olmaz sizin için.

neccooy
Posts: 14
Joined: Wed Jul 18, 2007 6:49 pm

Post by neccooy » Fri Mar 07, 2008 6:18 pm

Arkadaşlar RVM ile kullanılan kurulumu özelleştirmeye yarayan bazı addonlar vardı.
Bi ara sitede görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.
Misal, addon kullanarak masaüstü simgeleri (bilgisayarım, belgelerim..) masaüstünde gösterilebiliyordu.

gavara
Posts: 16
Joined: Fri Dec 07, 2007 5:32 am

Post by gavara » Sat Mar 08, 2008 10:21 am

@necooy: Arkadaşlar RVM ile kullanılan kurulumu özelleştirmeye yarayan bazı addonlar vardı.
Bi ara sitede görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.
Misal, addon kullanarak masaüstü simgeleri (bilgisayarım, belgelerim..) masaüstünde gösterilebiliyordu.

sanırım bunu diyosun masaüstü simgelerini göster masaüstü temizleme sihirbazı iptal ...

http://rapidshare.com/files/97982977/Gv ... n.cab.html

boyut=>205 kb

md5=>E72AAF90EDE84F1CDA6557335938942D

neccooy
Posts: 14
Joined: Wed Jul 18, 2007 6:49 pm

Post by neccooy » Sat Mar 08, 2008 5:17 pm

gavara wrote:@necooy: Arkadaşlar RVM ile kullanılan kurulumu özelleştirmeye yarayan bazı addonlar vardı.
Bi ara sitede görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.
Misal, addon kullanarak masaüstü simgeleri (bilgisayarım, belgelerim..) masaüstünde gösterilebiliyordu.

sanırım bunu diyosun masaüstü simgelerini göster masaüstü temizleme sihirbazı iptal ...

http://rapidshare.com/files/97982977/Gv ... n.cab.html

boyut=>205 kb

md5=>E72AAF90EDE84F1CDA6557335938942D
Evet arkadaşım ama daha fazlasına ihtiyacım var.
Tam linkini biliyorsanız sizden alabilirim.

gavara
Posts: 16
Joined: Fri Dec 07, 2007 5:32 am

Post by gavara » Sun Mar 09, 2008 7:15 am

neccooy wrote:
gavara wrote:@necooy: Arkadaşlar RVM ile kullanılan kurulumu özelleştirmeye yarayan bazı addonlar vardı.
Bi ara sitede görmüştüm ama şimdi bulamıyorum.
Misal, addon kullanarak masaüstü simgeleri (bilgisayarım, belgelerim..) masaüstünde gösterilebiliyordu.

sanırım bunu diyosun masaüstü simgelerini göster masaüstü temizleme sihirbazı iptal ...

http://rapidshare.com/files/97982977/Gv ... n.cab.html

boyut=>205 kb

md5=>E72AAF90EDE84F1CDA6557335938942D
Evet arkadaşım ama daha fazlasına ihtiyacım var.
Tam linkini biliyorsanız sizden alabilirim.
bunları ben hazrlamıştım eger daha fazlası veya isteklerini söylerseniz hazırlayabilirim sadece isteklerinizi siralayın

muster
Posts: 3
Joined: Sat Mar 15, 2008 6:58 pm

Post by muster » Sat Mar 15, 2008 7:02 pm

selam arkadaşlar forumdan yararlanarak kendime xp cdsi oluşturdum fakat boyutu büyük olduğu için bunu dvd ye yazdırmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ???
Ayrıca emeği geçen herkese teşekkürler.

baycetin
Posts: 3
Joined: Sat Mar 15, 2008 9:16 am

Post by baycetin » Tue Mar 18, 2008 8:17 pm

Merhaba,
Sitenize yeni üye oldum. Yazılarınız harika.
Ben daha önce klasik yollarla , sp2+ve yeni çıkan güncellemeleri XP'ye entegre edip kullanıyordum.
(Klasik yol dediğim... C:\XP\SP2UPDATES\...... /integrate:C:\XP\XPCD)
Uzun süredir yapmıyordum. Sizin sitenizi buldum ve hayran kaldım. RVM_Integrator_1.5RC6 ile tüm güncellemeleri ve güvenlik eklentilerini çıkış tarihlerine göre ( Tam 193 ad.) sıraladım ve xp ye ekledim. Tabii boyutu 1,4 gb oldu. Daha önceden de 950 Mb. dvd yaptığım için sorun olmayacağını düşündüm ve dvd ye yazdırdım. Boşta bir makinam vardı ve format atarak dvd XP pro. 'ı çalıştırdım. Format attı, dosyaları kopyaladı , aç kapa yaparak yükleme ekranına gelirken .."" Isass.exe - Yeterli kota yok "" başlığı altında.... "" Belirtilen işlemi tamamlamak için yeterli sanal bellek veya sayfalama dosyası kotası yok..."" gibi saçma bir hata verip hemen restart atmaya başladı. Ve bu böyle devam edip gitti. Acaba Isass.exe virüsü mü var diye aynı işlemi (dvd yapma ) tekrar yaptım ...aynı hatayı verdi.
Acaba bu işlemi yaptığım makina virüslümü diye düşündüm , Kendi bilgisayarıma format attım , sadece sp2 kurdum ve xp dvd yapma işlemimi tekrar denedim. dvd yaptım ama yine aynı hatayı verdi.
Ancak , Haziran 2007 tarihinde en son yaptığım xp dvd sinde 136 ad. eklenti ve güncelleme vardı ve bir sorun olmadan kullandım ve hala kullanıyorum.
RVM_Integrator_1.5RC6 programını denemeden eski klasik yol ile yapmaya çalıştım yine aynı hatayı veriyor....
I386 dosyası içindeki svcpack dosyasının boyutu 225 mb.
Acaba , güncellemelerin boyutları fazlalaştı diye mi bu hatayı veriyor ???
3 farklı virüs programı ile dvd yi kontrol ettim . Kesinlikle Sasser virüsü yok. Bu ihtimali unutun.
ACABA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?.....

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Mar 18, 2008 10:08 pm

Öncelikle belirtmek istiyorum, RVMi programının 1.5.1 final sürümü çıkmıştır, rc sürümleri stabil değildir.
ANlattıklarınızdan anlamadığım nokta, NR Güncelleme Paketini kullandınızmı kullanmadınız mı?
Eğer hem paketi kullanıp hem de yamaları eklediyseniz, gereksiz yere zaman öldürmüşsünüzdür.
Ama paketi kullanmadan yamaları eklemişseniz, çok fazla yama eklemişsiniz gibi görünüyor. Size tavsiyem nlite ile devam etmeniz, RVMi programı yamaları değil de güncelleme paketlerini entegre etmek için yapılmıştır...
Aldığınız hatada, sistem belleğinin yeterli olmadığı, ayrıca sanal belleğin de aynı şekilde yeterli olmadığı belirtiliyor, virus ile bir alakası yok. Bu hatanın RVMi ile hiçbir alakası yoktur.

Aynı soruyu hem burda hem de yeni bir başlık açarak belirtmenize gerek yoktur, ben atılan tüm cvpları okuyorum, kesinlikle cvp veririm size...

baycetin
Posts: 3
Joined: Sat Mar 15, 2008 9:16 am

Post by baycetin » Wed Mar 19, 2008 4:34 am

Merhaba
İlginize teşekkürler....
Nr Güncelleme paketini de kullandım. Evet biraz fazla zaman geçirdiğim doğru. Ancak bazı güncellemeleri yüklemek istemedim , bazılarını kendim seçtim. Ancak Ntlite ile davam edin demişsiniz.
Ona da tamam. Ama sistem ve sanal belleğin yetersiz olmasını anlayamadım. Bilgisayarım oldukça kuvvetli. 1 gb ddr2 667 Mhz. ve intel 2,4 dual core. Böyle bir bilgisayarda bu tip hata vermesi anlamsız. Diğer bilgisayarım ise İntel pen. 3,0 işlemci 2x1 gb Kinston ram. Yavaş sayılmayacak bir sistem.
Acaba fazla güncelleme var diye mi yükleme sırasında beyni karışıyor ?
Diğer konumu da kapatıyorum. Kusura bakmayın..
Teşekkürler...

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Wed Mar 19, 2008 6:29 pm

Evet, güncelleme sayısı fazla olduğu için o hatayı almışsınız, güncellemelerin sayısını azaltarak sorununuzu çözebilirsiniz gibime geliyor.

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Güncelleştirmeleri yükleme

Post by sefer1975 » Thu Mar 20, 2008 8:54 am

Arkadaşlar ben xp güncelleştirmlerini indirdim ve bir klasörde topladım sonra hepsini rarla sıkıştırdım. ama bunu cd ye nasıl entegre edeceğim. entegre yani B kısmına geldiğimde bu dosyayı seçemiyorum. ne yapmalıyım. teşekkürler

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Re: Güncelleştirmeleri yükleme

Post by MrNxDmX » Thu Mar 20, 2008 2:49 pm

sefer1975 wrote:Arkadaşlar ben xp güncelleştirmlerini indirdim ve bir klasörde topladım sonra hepsini rarla sıkıştırdım. ama bunu cd ye nasıl entegre edeceğim. entegre yani B kısmına geldiğimde bu dosyayı seçemiyorum. ne yapmalıyım. teşekkürler
B kısmı dediğiniz nedir acaba? Güncellemeleri nerden indirdiniz? Ve hangi güncellemelerden bahsediyorsunuz?

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Fri Mar 21, 2008 1:10 pm

Güncellemleri bir siteden indirdim. ekim kasım aralık ocak diye bir klasörde topladım ve sıkıştırdım. b kısmı ryanwm de olan b kısmı

neccooy
Posts: 14
Joined: Wed Jul 18, 2007 6:49 pm

Post by neccooy » Fri Mar 21, 2008 2:00 pm

sefer1975 buraya işaret ediyor :

Image

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Fri Mar 21, 2008 2:02 pm

arkadaşlar ben sizin forum sitenizden yararlanarak bir cd hazırladım ama aşağıda verdiğim hataları aldım. nedeni ne olabilir

--Resimler tarafımdan silinmiştir. MrNxDmX--

özellikle kullanıcı adı girmem gereken yerde kalvye çalışmıyor

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Fri Mar 21, 2008 6:45 pm

Ayrıca bir yığın program eklentisi indirip göstrerdim ama sadece 1- 2 tanesini kurmuş neden acaba

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Mar 21, 2008 10:37 pm

sefer1975: Güncellemeleri bir siteden indirip sıkıştırarak RVMi ile ekleyemezsiniz. Yapmanız gereken şey, güncellemeleri indirmek ve nlite kullanarak entegre etmektir.
Ama siz güncelleme paketini kullanarak eklediyseniz durum başka olur. Yeni paketi (114 sürümü) RVMi 1.5.1 ile kullanmanızı öneririm,herhangi bir problem almayacaksınız bence...

Üstteki postunuzdaki resimleri sildim, çok fazla yer kaplıyorlardı. Hazırlamış olduğunuz windows kurulumu hatalı görünüyor, en başından işlemlerinizi tekrarlamalısınız...
Kurulumunuzu detaylı olarak anlatmadığınız sürece size pek yardımım dokunamaz malesef.

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Sat Mar 22, 2008 5:59 am

Öncelikle teşekkür ediyorum. Ben şöyle izah edeyim; RVMi 1.5.1 indirdim. Driverpack programını ve sürücüleri indirerek xp cd sine aynı programla entegre ettim. daha sonra sizin vermiş olduğunuz
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6086 linkteki güncelletirme paketini entegre ettim. ardından burdan http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=3287 eklentileri indirerek tarifinize uygun klasörde sıkıştırılmış halde topladım ve programa entegre ettim. son olarak iso yapıp sanal makinede denedim.

Sorunlar çıktı; Kurulumu tamamlıyorum. ama programların tamamı gelmedi. Ayrıca nerde hata yaptığımı çözemedim bu işlemi birkaç kez yaptım

neccooy
Posts: 14
Joined: Wed Jul 18, 2007 6:49 pm

Post by neccooy » Sat Mar 22, 2008 7:46 am

sefer1975 wrote:Öncelikle teşekkür ediyorum. Ben şöyle izah edeyim; RVMi 1.5.1 indirdim. Driverpack programını ve sürücüleri indirerek xp cd sine aynı programla entegre ettim. daha sonra sizin vermiş olduğunuz
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=6086 linkteki güncelletirme paketini entegre ettim. ardından burdan http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=3287 eklentileri indirerek tarifinize uygun klasörde sıkıştırılmış halde topladım ve programa entegre ettim. son olarak iso yapıp sanal makinede denedim.

Sorunlar çıktı; Kurulumu tamamlıyorum. ama programların tamamı gelmedi. Ayrıca nerde hata yaptığımı çözemedim bu işlemi birkaç kez yaptım
Hiçbir düzenleme yapılmamış bir xp üzerine sırasıyla;

1. RVM 1.5.1 ile NR_Update pack ve aynı zamanda kullandığınız addonlar entegre edilmeli,
2. nLite ile katılımsız kurulum ayarları,
3. DriverPacks kullanmalısınız.

Bu sırada değişiklik yaparsanız sorun çıkması olasıdır.

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Sat Mar 22, 2008 1:22 pm

peki sorun çıkmaması için ne yapmalıyım. kısaca bir anlatabilirmisiniz

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Sat Mar 22, 2008 1:23 pm

yukardaki işlemi aynı sırayla yapmayı deneyim. teşekkürler

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Sun Mar 23, 2008 11:24 am

ya arkadaşlar ben bu işi bir türlü yapamadım.
şimdi güncelleştirme paketi:
NR_UpdatePack1.1.4
Addonslar

5er_WMPLyricsPlugin0.3_Addon
bYHexa_Copyto_Shell_Menu_Addon7z
bYHexadecimal_DNetAIOTrk_Addon
Hide_Folders_XP_2.6
Kels_VistaDriveIndicator_addon_v2.2
Kels_VistaDriveIndicator_v2.2
NR_cCleaner2.5.0.555_Addon_v2
NR_IE7_Addon_1.0.8
NR_OpenAL_AddOn
NR_VistaRTMBootEkrani_Addon_1.1.3
Preputium64_Bsplayer_v2.21.Build_950_TR_Addon
NR_VistaWallpapers_Addon
Preputium64_WinRAR_Addon_v3.7
Ricks_VAIOXP-b2r3.4_AddOn_v1.1
AcroRead8.0_TR_Addon_Marenostrum
bYHexa_JRE6U2_Addon
p yüklenirken Kurulum tamamlanmasına 13 dakika kala bekliyor ve kurulum tamamlanmıyor. herhangi bir hata mesajıda vermiyor

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Sun Mar 23, 2008 11:33 am

yaptığım cd de sizin işlem sıranıza göre yaptım ama bu hatayı veriyo tamam diyorum orda takılıp kalıyor
Image

neccooy
Posts: 14
Joined: Wed Jul 18, 2007 6:49 pm

Post by neccooy » Sun Mar 23, 2008 5:34 pm

sefer1975 wrote:yaptığım cd de sizin işlem sıranıza göre yaptım ama bu hatayı veriyo tamam diyorum orda takılıp kalıyor
Image
Şöyle yapabilirsiniz;

Kullandığınız addonların tamamnını rar ve cab'lerden çıkartın ve hata veren dosyayı, rootsupd.exe, addonların içerisinde arayın ve bulursanız o addonu eklemeden deneyin.

Eklentilerinizin çoğunun ne işe yaradığını bilmediğim için daha fazla yardımcı olamıyorum.

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Sun Mar 23, 2008 6:16 pm

Bu dosyayı eklentide değil NR_UpdatePack1.1.4.7z günçelleştirmenin içerisinde buldu bunu silesm sıkıntı olurmu.

User avatar
ZEUS__
Posts: 108
Joined: Sat Feb 16, 2008 5:46 pm

Post by ZEUS__ » Sun Mar 23, 2008 10:03 pm

@sefer1975; RVM integrator'un son 1.5.1 versiyonunu kullanıyorsun di mi?1.4.3 ile uyumsuz çünkü.

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Mon Mar 24, 2008 4:22 am

arkadaşlar Rootsupd.exe Nr Güncelleme pakeinde bulunan bir dosyadır vede silnmesi dururumda windows kurulurken hata vericektir

sefer1975 bir winxp cdside sadece NR Güncelleme Paketi 1.1.4 (21/03/2008) ekle ve sorun oluyormu diye bak bakalım

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Mon Mar 24, 2008 1:32 pm

zaten onu eklemiştim

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Mon Mar 24, 2008 5:34 pm

sefer1975 wrote:zaten onu eklemiştim
sadece temiz bir xpcdside NR Güncelleme Paketi 1.1.4 ü
RVMI 1.5.1 ile entegre edip rootsupd.exe sorunu çıkacakmı diye bi dene denim sen beni yanlış anladın

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Mon Mar 24, 2008 6:15 pm

Ben şöyle izah edeyim. Elimde Service pack 2li bir cd var . başka bir işlem yapılmamış. Sizi diyorsunuzki service pack ta mı olmasın. doğrumu anladım. Temiz derken? zaten başka işlem yapılmamış

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Mar 25, 2008 2:33 am

sefer1975 wrote:Ben şöyle izah edeyim. Elimde Service pack 2li bir cd var . başka bir işlem yapılmamış. Sizi diyorsunuzki service pack ta mı olmasın. doğrumu anladım. Temiz derken? zaten başka işlem yapılmamış
Hayır sefer, byhexadecimal'ın demek istediği; burda bahsettiğin eklentilerin
sefer1975 wrote:ya arkadaşlar ben bu işi bir türlü yapamadım.
şimdi güncelleştirme paketi:
NR_UpdatePack1.1.4
Addonslar

5er_WMPLyricsPlugin0.3_Addon
bYHexa_Copyto_Shell_Menu_Addon7z
bYHexadecimal_DNetAIOTrk_Addon
Hide_Folders_XP_2.6
Kels_VistaDriveIndicator_addon_v2.2
Kels_VistaDriveIndicator_v2.2
NR_cCleaner2.5.0.555_Addon_v2
NR_IE7_Addon_1.0.8
NR_OpenAL_AddOn
NR_VistaRTMBootEkrani_Addon_1.1.3
Preputium64_Bsplayer_v2.21.Build_950_TR_Addon
NR_VistaWallpapers_Addon
Preputium64_WinRAR_Addon_v3.7
Ricks_VAIOXP-b2r3.4_AddOn_v1.1
AcroRead8.0_TR_Addon_Marenostrum
bYHexa_JRE6U2_Addon
p yüklenirken Kurulum tamamlanmasına 13 dakika kala bekliyor ve kurulum tamamlanmıyor. herhangi bir hata mesajıda vermiyor
hiçbirini eklemeden, sadece NR_Güncelleme Paketini ekleyerek bir deneme yapman. Böylece, cd'nde neden hata kaynaklandığı hakkında minik bir fikrimiz olabilir :wink:

Ama, anladığın kaadayırla sistem rootsupd dosyasını bulamadığı için o hatayı veriyor. Güncelleme paketinin md5'ini kontrol edebilirmisin?

sefer1975
Posts: 14
Joined: Mon Mar 17, 2008 5:18 am

Post by sefer1975 » Sat Mar 29, 2008 12:28 pm

bunu denedim yine hata verdi

User avatar
ZEUS__
Posts: 108
Joined: Sat Feb 16, 2008 5:46 pm

Post by ZEUS__ » Sat Mar 29, 2008 1:25 pm

@sefer1975; indirdiğin dosyanın(1.1.4 ya da 1.1.4a güncellemesinin) doğru indirilip indirilmediğini kontrol etmen için şu adresten programı indirir misin?

http://www.yukleindir.org/Program/HashCalc.html

basit arayüzü olan bi program.ileri ileri diyerek kolaylıkla kuruluyor..
resimde belirttiğim yerlerin aynı olmasına dikkat ederek calculate tuşuna bastığında çıkacak sayıyı @MrNxDmX'in indirme sayfasına verdiği MD5 ile karşılaştır.

Image

eğer doğruysa 1.5.x sürümle hata veriyo mu hala bilmiyorum fakat klasör isimlerinde boşluk olmasın ve C:\altına dosyalarını açarak dene + olarak Türkçe karakterler kullanma..resim yine fikir verebilir sana..

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat Mar 29, 2008 8:57 pm

RVMi programının olduğu klasörde oluşturulan log ini ve diğer dosyaları sıkıştırarak bana yollayabilirmisiniz?
O şekilde daha iyi yardımcı olurum.

toLGa
Posts: 2
Joined: Sun Mar 30, 2008 9:52 pm

Post by toLGa » Sun Mar 30, 2008 10:25 pm

RVM_Integrator_1.5.1 ve NR Güncelleme Paketi 1.1.4a entegreli XP Pro iso dosyasından VMare'de kurulum yaptığımda şu hatalar geldi;

Cyclad-z.inf
Cyclom-y.inf
Headsp~1.wmz
minipl~1.wmz
utopia~1.wav
utopia~2.wav
utopia~3.wav
utopia~4.wav
sv-262e1.png
sv-262e3.png
sv-262e4.png

Kopyalanamadı.

Sanırım bir karakter sorunu var. Iso oluştururken http://mrnxdmx.googlepages.com/integrator2 aynısını yaptım ama hata nerede ? Unicode to Ansii olmadığı için mi oluyor acaba ?

Locked