[Switchless] Cyberlink.PowerDVD.Deluxe.v7.0.1813 NoGoogle

Discussion of Turkish translation of the Update Pack. T�rk�e tartışmalalar başlamıştır!
Locked
User avatar
greenonx
Posts: 163
Joined: Sun Sep 17, 2006 3:25 pm
Location: SurKentli

[Switchless] Cyberlink.PowerDVD.Deluxe.v7.0.1813 NoGoogle

Post by greenonx » Fri Dec 15, 2006 2:36 pm

Cyberlink.PowerDVD.Deluxe film,dvd müzik gibi işlemleri yapabileceginiz hoş bir program, fazla anlatmaya gerek yok çoğumuz az çok biliyoruzdur.

Vmwarede test edilmiştir sorunsuz çalışmıştır.

Image


http://rapidshare.com/files/7629203/Cyb ... reenonx.7z

MD5 = dfb4a0f2539a9b41f25d6aff00393463
Last edited by greenonx on Sun Jan 21, 2007 11:13 am, edited 1 time in total.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Dec 15, 2006 4:42 pm

Ellerine sağlık.

User avatar
KaRaKoRsAn
Posts: 48
Joined: Thu Oct 19, 2006 10:44 am

Post by KaRaKoRsAn » Sat Dec 16, 2006 5:39 am

Eline sağlık :) Teşekkürler :wink:

User avatar
greenonx
Posts: 163
Joined: Sun Sep 17, 2006 3:25 pm
Location: SurKentli

Post by greenonx » Sat Dec 16, 2006 3:23 pm

ben teşekkür ederim ilgileriniz için, ayrıca windvd 8 var hazır silent kurulum olarak ama henüz addon olarak denemedim vmwarede test etsem onu da belki yayınlayabilirim, malesef türkiye şertları adsl hızlarımız da ortada elimizi kolumuzu bir nebzede bağlayan sebeplerden biride bu neden de war bir upload saatler alabiliyor, thanx

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat Jan 06, 2007 8:56 am

Aynen öyle, ben paketleri upload ederken bazen 3saat sürüyor sadece bir paket. Bide evdeki arkadaşlar da kullanacak interneti ya, upload ederken sıfır oluyor download hızı, nedendir anlamadım :(

(Başlığını düzenledim)

Bunu RVM Integrator ile kullanmak isteyenler, adına addon kelimesi eklemeleri gerekecek.

User avatar
greenonx
Posts: 163
Joined: Sun Sep 17, 2006 3:25 pm
Location: SurKentli

Post by greenonx » Sat Jan 06, 2007 4:25 pm

Bunu RVM Integrator ile kullanmak isteyenler, adına addon kelimesi eklemeleri gerekecek
bunu demeyi hep unutuyorum :oops:

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat Jan 13, 2007 3:16 am

Yaf sen o resimdeki makinada (herhalde türkçe) sidebarı nasıl kurdun?

User avatar
greenonx
Posts: 163
Joined: Sun Sep 17, 2006 3:25 pm
Location: SurKentli

Post by greenonx » Sat Jan 13, 2007 2:29 pm

MrNxDmX wrote:Yaf sen o resimdeki makinada (herhalde türkçe) sidebarı nasıl kurdun?
iki çeşit sidebar yüklü onda ondan olabilir biri türkçe diğeri ingilizce. türkçe olanı sürekli vmwarede deniyorum her program denediğimde, bunlara ilgi varsa onuda upload ederim :rolleyes:

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sat Jan 13, 2007 6:06 pm

Ben ilgileniyorum ama sadece vista'da olanı ile. Diğer programcıklar pek işe yaramıyor. Türkçe dediğin nasıl bir şey?

User avatar
greenonx
Posts: 163
Joined: Sun Sep 17, 2006 3:25 pm
Location: SurKentli

Post by greenonx » Sun Jan 14, 2007 10:24 am

Desktop sidebar diye bir program oda tüm diller hemen hemen war,birde wista sidebar , vista sidebarı türçeleştirmeye çalışıyorum ama mui dosyası sorun çıkarıyo bazen diğerinin sitesini vereyim daha çok bilgi sahibi olursun
http://www.desktopsidebar.com/

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Tue Jan 16, 2007 1:01 pm

Bilgilendirdiğin için sağol. Türkçe konusunda gelişme olursa seni haberdar ederim, en azından türkçe vista bi çıksın bakalım napacaz.

Locked