[Eklenti] Java Runtime Environment 6.0 Update 2 [Düzenlendi]

Discussion of Turkish translation of the Update Pack. T�rk�e tartışmalalar başlamıştır!
Locked
User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

[Eklenti] Java Runtime Environment 6.0 Update 2 [Düzenlendi]

Post by byhexadecimal » Wed Aug 01, 2007 12:01 pm

Java Runtime Environment 6.0 Update 2

Eklanti SvcPack de Kuruluyor
WPI dada kullanılabilir

Kurulum Seçenekleri

Javanı Tüm Eklentileri yüklenmektedir
Default Java for browsers Bölümünde
Microsoft Internet Explorer
Mozilla family
Etkin haldedir

Ancak Mozilla Firox Javadan önce yüklenirse aktif olucaktır


Ekleti (/qb) Kurulumun Ne aşamada olduğunu görmek için Pasif modda yüklenmektedir.

Buyrun

Download

Boyut = 13,0 MB

Md5 = 0C5AAB7E785D1076193388209ED0B531

Edit = ENTRIES.INI de düzenleme yapıldı
Last edited by byhexadecimal on Sun Aug 19, 2007 9:42 pm, edited 1 time in total.

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Sun Aug 05, 2007 7:08 pm

Ellerine sağlık.

gececi_78
Posts: 40
Joined: Fri Oct 20, 2006 10:45 am

Post by gececi_78 » Thu Aug 09, 2007 1:54 pm

Dostum çok teşekkürler bir sorum olacaktı "java update" varsayılan olarak açıkmı kapalımı ?

User avatar
Mx@Raid
Posts: 8
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:51 am

Post by Mx@Raid » Fri Aug 10, 2007 8:09 am

Kardeş java yı rvm de ekledim fakat dosyayı kabul etmedi. Nlite la denedim yine kabul etmedi.
başka bir yolla içerisine cmd dosyası ekleyerek oluşturdum. ancak o şekilde cdye entegrasyonu kabul etti.
şöyleki
java dosyasını harekete geçirecek komutla uyguladım.
Autorun.cmd dosyası oluşturdum ve;
java*.exe olarak çalıştırmasını istedim oldu. Tabii program normal koşullarda kuruluma geçiyor.
yalnız henüz test edemedim. vmware de bugün denemeyi düşünüyorum,
eğer olumlu sonuç alırsam geri bildirim yapacağım.

User avatar
Mx@Raid
Posts: 8
Joined: Thu Jul 26, 2007 6:51 am

Post by Mx@Raid » Fri Aug 10, 2007 8:17 am

şunu sormak istiyorum birde; cab dosyasına dönüştürüyorum svcpack ve entries*.ini dosyası tamam lakin rvm de entegresyana kalkıştığımda entries*.ini dosyası bulunamadığı için hata bilidirimi yapıyor ve entegrasyonu iptal ediyor. Ama cab dosyasının içine baktığımda sözkonusu dosya mevcut, nerede hatalı bir uygulama yapıyorumki dosyayı bulamıyor. ini dosyasının kayıt biçimini ansi, unicode, ve utf8 olarak denedim hepsinde de aynı hatayı verdi. MrNxDmX arkadaşımız hazırladığı uyuglamayı incelediğimde birebir aynısını yaptığımı gördüm. winampı da aynı şekilde yaptım ama onda sorun olmadan entegre ediyor.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla.

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Sat Aug 11, 2007 3:24 pm

gececi_78 wrote:Dostum çok teşekkürler bir sorum olacaktı "java update" varsayılan olarak açıkmı kapalımı ?
arkadaşım AUTOUPDATECHECK=0 olarak ayarlı fakat kurulum tamamlandığında auto update açık oluyor biraz araştırdım java ile alakalı
eski versiyonlarında bu komut ile kapanıyor fakat yenide olmuyor

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Sat Aug 11, 2007 3:25 pm

Mx@Raid ENTRIES.INI de sorun var halledim yeniden upload edicem kusura bakmayın

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Sun Aug 19, 2007 9:44 pm

ENTRIES.INI deki hata giderildi

User avatar
byhexadecimal
Posts: 283
Joined: Thu Jun 21, 2007 6:31 pm
Location: Turkey / Ankara

Post by byhexadecimal » Sun Oct 07, 2007 8:27 pm

addon un yeni versiyonu çıktı yakın zamanda güncellenecektir

JRE 6.3

User avatar
entegre
Posts: 105
Joined: Mon May 07, 2007 2:39 am

Post by entegre » Mon Oct 08, 2007 10:08 am

sabırsızlıkla bekliyoruz. Kolay gelsin arkadaşım.

cool_recep
Posts: 21
Joined: Tue Oct 30, 2007 11:50 am

Post by cool_recep » Wed Feb 13, 2008 10:57 am

Hocam hazır güncelemişken direk JRE6.4 yapsan...

çıktı...

User avatar
entegre
Posts: 105
Joined: Mon May 07, 2007 2:39 am

Post by entegre » Thu Feb 14, 2008 3:14 am

Ben yapmıştım kendime.
Test ettim çalışıyor.
Alttaki Linkten aldığım sessiz kurulumu Nlite Addon maker ile hazırladım.
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.p ... light=java


Download:
http://rapidshare.com/files/86474970/ja ... n.cab.html[/url]

cool_recep
Posts: 21
Joined: Tue Oct 30, 2007 11:50 am

Post by cool_recep » Thu Feb 14, 2008 7:45 am

Teşekkürler.

Ironeagle
Posts: 47
Joined: Wed Apr 19, 2006 9:53 am

Post by Ironeagle » Thu Feb 14, 2008 4:12 pm

Çok teşekkür ederim.

Locked