CRC32: B65CDEFC
MD5: 8925EE56AE0BE720575942AB36F52DB1
SHA1: 5AAF60501636AF08C97EF1C18F1315F4ED6FBCDF
SP3 İle ilgili tüm sorular, sorunlar bu başlık altında toplanacaktır.
Bilgilerinize...
CRC32: B65CDEFC
Ben de servis paketi olmayan xp pro.ya entegere ettim ve kurdum. Bu güncelleştirmeleri buldu..elbertido wrote:sp2 üzerine entegre edildi herhangibier oynama yapılmadan yüklendi
yüklenme sonrası güncellemeler 03.05.2008 14:46
AŞAGIDAKİ TOPLAM 3 güncelleştirme , 22.2 MB , 3 dakika))) ((YANİ EŞEK ADAM OLUR MİCROSOFT OLMAZ ))
Windows Genuine Advantage Doğrulama Aracı (KB892130) karşıdan yükleniyor ( bu ayrı yükleniyor )
Windows XP için Windows Internet Explorer 7
Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı - Nisan 2008 (KB890830)
AŞAGIDAKİ TOPLAM 4 güncelleştirme , 73.2 MB , 10 dakika))) ((((YANİ EŞEK ADAM OLUR MİCROSOFT OLMAZ ))
Kök Sertifikalar Güncelleştirmesi
Windows Media Player 11
Microsoft .NET Framework 2.0: x86 (KB829019)
Microsoft .NET Framework Sürüm 1.1, Türkçe
Bahsettiğiniz hata sadece bir programda oluşuyor ve aramızda o programı değil kullanan, adını dahi duymuş olan olduğundan şüpheleniyorumskymaster77 wrote:kurmak isteyenler aşağıdaki yazıyı okurlarsa yararı olabilir.
http://www.pclabs.gen.tr/2008/04/30/ve- ... i-cekildi/
Görünüşe göre sorun Microsoft Dynamics Retail Management System (RMS) ile Windows XP SP3'ün bir uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Bu nedenle Microsoft önce SP3'ün planlanan yayın tarihini ileri atmak, sonra da RMS kullananlar için otomatik güncellemeye bir filtre koymaya karar vermiş. Yani kullanıcıların geneli hala SP3'ü elle yükleyebilir. RMS'le işiniz varsa yüklememeniz tavsiye ediliyor, ayrıca bu etkilenebilecek kullanıcılardan şimdiye kadar yüklemiş olanlar varsa Microsoft müşteri hizmetleriyle bağlantı kurmaları da salık verilmiş. Aynı şey Windows Vista SP1 için de geçerli.
Değerli arkadaşlar, Microsoftun daha önce yayınladığı ie7 kurulumu; sp3lü yeni kurulumdan sonra çalıştırıldığında kurulum hatası veriyor. İnternetteki son sürüm ise sorunsuz kuruldu. Birkaç kez denedim ve sorunun eski ie7 kurulum paketinden kaynaklandığını düşünüyorum.eryen wrote:Dediğim gibi hiçbir değişiklik yok.
Dosya tarihleri bile aynı.
Yeniden paketleyip tarihini göstermelik değiştirmişler. Sunmuşlar.
iyi akşamlar şimdi sp3 nlite ilemi entegre etmek saglıklı olur yoksa başka yollardanmı ? bu konuda bize yardımcı olabilirmisin ? acabaMrNxDmX wrote:En son çıkan ie7 kurulumu ile daha önceden yayınlanmış olan ie7 kurulumu aynıdır. Dosyaların md5 ve sha1 değerlerini kontrol ederek bunu doğrulayabilirsiniz...
Ayrıca daha önceden vermiş olduğum sp3 linklerindeki dosya ile microsoft'un download sitesinde yayınlaış olduğu sp3 dosyası birebir aynıdır. SHA1 CRC-32 MD5 değerleri uyuşmaktadır. Aralarındaki tek fark dosyaların isimleridir, ki birinde sadece sha1 değeri yazmaktadır. Buda herhangi bir probleme yol açmaz...
Sistemime format atarak deneme yaptım. Hiçbir sorun çıkmadan kuruldu. Ama ilginçtir ne yaptımsa usb adsl modemim çalışmadı ve yeniden kurmaya kalkınca mavi ekran çıktı ve sistem yeniden başladı. En iyisi ustaların yeni çalışmalarını beklemek.Ironeagle wrote:Ben de saf bir XP cdsine en son çıkan (6 Mayıs'taki) SP3'ü ve şu eklentileri nLite 1.4.5 kullanarak ekledim ve sanal makinede denedim. Hiçbir sorun çıkarmadan kuruldu ve çalıştı. Tabii internete giremediğim için internetteyken lisansla ilgili bir sorun olur mu bilemiyorum.
Eklentiler:
ACROBAT_READER_8.0_TR_ADDON.cab
bYHexadecimal_DNetAIOTrk_Addon.7z
FIREFOX_2.0.0.14_TR_ADDON.7z
FIREFOX_FLASH_ADDON.7z
IE7_1.0.9_ADDON.7z
JAVA_6.U.6_ADDON.cab
KLITE_MEGA_3.9.0_ADDON.cab
MSN_8.5.1302.1018_PATCHED_ADDON.7z
NERO.MICRO.TR_8.3.2.1_ADDON.cab
UNLOCKER_1.85_ADDON.cab
WINAMP_5.52_TR_ADDON.cab
WINRAR_3.71_TR_ADDON.cab
VISTA_GAMESMAIN_1.1_ADDON.cab
VISTA_GAMESP3_1.1._ADDON.cab
VISTA_GAMESP5_1.1_ADDON.cab
VISTA_GAMESP7_1.1_ADDON.cab
Üstad,MrNxDmX wrote:SP3'ü komut satırı ile yada RVMi ile entegre ederbilirsiniz. Yalnızca vista üzerinde çalışıyorsanız nlite kullanmanızı tavsiye ederim.