Page 7 of 9

Posted: Wed Mar 04, 2009 5:51 am
by chaox2007
i use vlite to integrate the latest vista update pack. everything works fine :)

@barney2229, don't integrate vista driverpack with vlite.

Posted: Sun Mar 08, 2009 12:23 pm
by Fragbert
Update: Using vista tool I was successful in integrating almost all updates offered here except for Tinker (I use 64bit ultra). I was very careful to ensure I properly integrated d3dx9_39.dll into my mounted wim before integration and double checked the wim after unmounting and commiting using 7zip. Tinker does not install and shows up on MU.

During a more controlled test, I set the hotfix directory to a folder that only has the tinker x64 .cab in it. It appears Vista Tool generates a command prompt window that says 0 hotfixes have been integrated but I am not sure since the CMD box flashes only for a second.

Also the dotnet hotfixes still show up as well, but I realize other installers since 3.5 SP1 also have random hotfixes show up as well.


UPDATE 2: Grabbing the tinker installer manually from the software distrobution folder properly installs the app. So it would appear the one bundled in the extras pack is not the right version. It isnt corrupt as I can open in winzip and it has all the right filenames...strange.

Posted: Sun Mar 08, 2009 2:24 pm
by mr_smartepants
I can confirm this bug. Tinker x64 doesn't show installed when integrated.

Posted: Mon Mar 09, 2009 1:30 pm
by muiz
Installs fine at my end.
What you can also try is Legolash02's W7T and integrate the directX9 addon before slipstream all other things.
Save your wim, and then slipp all other hotfixes.

W7T : http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=5569
DX9 addon : http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=5553

Posted: Mon Mar 09, 2009 4:20 pm
by Fragbert
muiz wrote:Installs fine at my end.
What you can also try is Legolash02's W7T and integrate the directX9 addon before slipstream all other things.
Save your wim, and then slipp all other hotfixes.

W7T : http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=5569
DX9 addon : http://www.wincert.net/forum/index.php?showtopic=5553
What is offered in the download simply does not install on x64. Don't know if windows gets picky because you renamed it. Like I said earlier, VistaTools will install Tinker when using the captured Tinker x64 .cab that is pushed via Windows Update. No need to use any other tools.

Posted: Mon Mar 09, 2009 6:41 pm
by muiz
installs fine at my end, cant help it.

Posted: Mon Mar 09, 2009 6:43 pm
by Fragbert
muiz wrote:installs fine at my end, cant help it.
You test this with x64?

Posted: Tue Mar 10, 2009 8:34 pm
by muiz
Tested with x86 and with x64.

EDIT :

Update :

Code: Select all

- Vista Post-SP1 WinUpdate Pack x86 v903

- Vista Post-SP1 WinUpdate Pack x64 v903

Windows6.0-KB958655 is now Windows6.0-KB958655-v2

Windows6.0-KB905866-v27 is now Windows6.0-KB905866-v28

Posted: Tue Mar 10, 2009 11:18 pm
by Fragbert
muiz wrote:Tested with x86 and with x64.

EDIT :

Update :

Code: Select all

- Vista Post-SP1 WinUpdate Pack x86 v903

- Vista Post-SP1 WinUpdate Pack x64 v903

Windows6.0-KB958655 is now Windows6.0-KB958655-v2

Windows6.0-KB905866-v27 is now Windows6.0-KB905866-v28
KB954211 is now replaced by KB958690 as per MU.

KB960225 shows up on MU as well.

Posted: Wed Mar 11, 2009 10:15 am
by muiz
Thx i will fix that asap.

EDIT : Fixed , upated to 903.2

Posted: Wed Mar 11, 2009 12:57 pm
by Fragbert
Fast! Thanks.

I fixed my dotnet 3.5 problem by using the full 3.5 installer(>200MB) using /passive /quiet before using the included KB958484 hotfix in the pack. Now no more dotnet updates show up in MU.

The full installer only takes a few seconds, so it is probably is only looking for a single file or minor fix before KB958484. The full installer will take much longer if no dotnet framework is already installed. If I dont use that full installer, KB958484 will error out saying it can not find any qualifying products to update. The full installer is really a bundle of many hotfixes and installers, but I am unsure of the lone hotfix it actually uses.

Posted: Sat Mar 14, 2009 1:25 pm
by Pasha_ZZZ
Windows XP SP3 English + MUI, all updates, WAIK - 6001.18000.080118-1840-kb3aikl_en.iso, installed into defalut folder. Running Vista-Tool.exe = "Windows AIK not installed!"

Posted: Sun Mar 15, 2009 5:02 pm
by walibie
@Muiz Thanks again for the packs

Posted: Sun Mar 15, 2009 7:16 pm
by muiz
Pasha_ZZZ wrote:Windows XP SP3 English + MUI, all updates, WAIK - 6001.18000.080118-1840-kb3aikl_en.iso, installed into defalut folder. Running Vista-Tool.exe = "Windows AIK not installed!"
Strange , seems to be working fine here.
More people have this?

Posted: Mon Mar 16, 2009 3:13 am
by mf3imp
muiz wrote:
Pasha_ZZZ wrote:Windows XP SP3 English + MUI, all updates, WAIK - 6001.18000.080118-1840-kb3aikl_en.iso, installed into defalut folder. Running Vista-Tool.exe = "Windows AIK not installed!"
Strange , seems to be working fine here.
More people have this?

Yes, I'm just starting with the first try in integrating with Vista, so I waited a while 'to write (I prefer read a lot of HowTo before asking).
My situation is: Windows XP SP3 and WAIK (latest version) in Italian, all installed in the partition E: (in the default forlder, just not in C: partition).
vLite, after copying the file wimgapi.dll in its folder, works fine, while the Vista-Tool doesn't, I always get that error, both when it was unzipped in C: (where it was downloaded), and when I moved in E: (also in the programs files folder).
Thanks for your interest and for the excellent pack.

Posted: Fri Mar 20, 2009 2:03 am
by muiz
Vista-Tool needs WAIK installed, not just wingapi.dll etc

Posted: Fri Mar 20, 2009 3:30 am
by mf3imp
muiz wrote:Vista-Tool needs WAIK installed, not just wingapi.dll etc
Sorry, I don't think that my english sucks so much...

I mean: WAIK is totally installed and functionaly (the italian version), the wingapi file is just copied (from the waik forlder to the vlite folder) to run vLite properly.
So, just a brief recap, hoping this time to be more clear.

WAIK (italian version) is installed on the partition E:, in the default program files folder for the italian version of Windows XP (E: \Programmi\Wndows AIK). But Vista-Tools indicates that it is not installed.

However, I'mm proceeding with my experiments in integration on a virtual machine with vista installed, with far fewer problems than xp.

Posted: Sun Mar 22, 2009 4:25 am
by Pasha_ZZZ
muiz wrote:
Pasha_ZZZ wrote:Windows XP SP3 English + MUI, all updates, WAIK - 6001.18000.080118-1840-kb3aikl_en.iso, installed into defalut folder. Running Vista-Tool.exe = "Windows AIK not installed!"
Strange , seems to be working fine here.
More people have this?
Problem & solution! When I opened .EXE in HEX-editor, I saw string "C:\Windows\system32\drivers\wimfltr.sys" (in unicode), but my Windows installed in other directory (C:\WIN_XP). Temporary solution - create C:\Windows\system32\drivers\ folder & copy wimfltr.sys into it.
P.S.: Programs must use %WINDIR% instead of C:\WINDOWS :)

Posted: Thu Mar 26, 2009 12:36 pm
by Pliek
Could anyone tell me how to insert the Vista Post-SP1 Dotnet x64 v902 in my install.wim ?

I added the following line in my Setupcomplete.cmd:

Start /wait NDP35SP1-KB958484-x64.exe /quiet /norestart


With the Tool I slipstreamed (including al the other (update) packs):

Windows6.0-KB948609-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB948610-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB958481-x64.cab
Windows6.0-KB958483-x64.cab

But still in Windows Update: Netframework 3.5 sp1 KB951847

Thanks in advance i'll be waiting
:lol:

Posted: Thu Mar 26, 2009 7:02 pm
by mf3imp
Well, today I tried Vista Tools in a VM with Vista and Waik in Italian (same version used in XP), where everything is installed in C:
This configuration works well, but how long will it take the integration... I did not think we take so much time!

The end result however was excellent, thanks for your work.

Posted: Fri Mar 27, 2009 12:58 am
by Stefhan
Does anybody have a solutions/workaround for integrating ielangpack-NLD.msu for IE8 final?

Vista tool doesn't accept it, nor does vlite "Hotfix not recognized"

Posted: Fri Mar 27, 2009 8:06 am
by Pasha_ZZZ
Stefhan wrote:Does anybody have a solutions/workaround for integrating ielangpack-NLD.msu for IE8 final?

Vista tool doesn't accept it, nor does vlite "Hotfix not recognized"
Use SetupComplete.cmd

Code: Select all

start /wait ielangpack-NLD.msu /quiet /norestart

Posted: Fri Mar 27, 2009 7:32 pm
by DJPro
Stefhan wrote:Does anybody have a solutions/workaround for integrating ielangpack-NLD.msu for IE8 final?

Vista tool doesn't accept it, nor does vlite "Hotfix not recognized"
You can expand the 'ielangpack-NLD.msu' file with a batch file

Example :
@echo off
expand -F:* K:\VISTA\ielangpack-NLD.msu c:\updates

You 'll find KB944036.cab and Windows6.0-KB944036-x86.cab in C:\Updates folder

Now you can integrate those 2 cab files.

Best thing to do is first integrate Windows6.0-KB944036-x86.cab
and KB944036.cab as last.

Your IE8 'll be in dutch now!

Hope this helps, Greetz DJPro

Hope this helps

Posted: Fri Mar 27, 2009 9:29 pm
by Stefhan
I thought it wouldn't matter using the .msu or the .cab file inside, but it did.

thanks DJPro

Posted: Sat Mar 28, 2009 7:26 am
by Pasha_ZZZ
Stefhan wrote:Does anybody have a solutions/workaround for integrating ielangpack-NLD.msu for IE8 final?

Vista tool doesn't accept it, nor does vlite "Hotfix not recognized"
Or you can extract CABs from ie8.msu & ielangpack-NLD.msu (f.e. by 7-Zip) & integrate these CABs by Vista-Tool.

Posted: Sat Mar 28, 2009 9:34 am
by Pliek
Pliek wrote:Could anyone tell me how to insert the Vista Post-SP1 Dotnet x64 v902 in my install.wim ?

I added the following line in my Setupcomplete.cmd:

Start /wait NDP35SP1-KB958484-x64.exe /quiet /norestart


With the Tool I slipstreamed (including al the other (update) packs):

Windows6.0-KB948609-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB948610-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB958481-x64.cab
Windows6.0-KB958483-x64.cab

But still in Windows Update: Netframework 3.5 sp1 KB951847

Thanks in advance i'll be waiting
:lol:
Nobody with a clear explination?

Posted: Mon Mar 30, 2009 3:36 pm
by muiz
sorry, im bussy with my house at the moment, i dont have time to look into this...
will be back as soon as possible...

Posted: Tue Mar 31, 2009 12:58 am
by mr_smartepants
Pliek wrote:Could anyone tell me how to insert the Vista Post-SP1 Dotnet x64 v902 in my install.wim ?

I added the following line in my Setupcomplete.cmd:

Start /wait NDP35SP1-KB958484-x64.exe /quiet /norestart
After mounting the .wim, I put my installers in the mounted wim directory \Installers
My setupcomplete.cmd file looks like this:

Code: Select all

@echo off
echo Installing Sound schemes
"%systemdrive%\Installers\WindowsSoundSchemes-x86-intl-setup.exe" /Q
"%systemdrive%\Installers\WindowsSoundSchemes-x86-intl-setup2.exe" /Q
echo Installing .NET update
"%systemdrive%\Installers\NDP35SP1-KB958484-x86.exe" /quiet /norestart
Works perfectly.

Posted: Tue Mar 31, 2009 10:22 am
by Pliek
I have done the same, but after installing i get this from WU:
KB951847 Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 3.5 Family Update

I used the tool for:
Windows6.0-KB948609-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB948610-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB958481-x64.cab
Windows6.0-KB958483-x64.cab

And in my autounattend.xml I call NDP35SP1-KB958484-x64.exe by <FirstLogonCommands>:

<FirstLogonCommands>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<CommandLine>cmd /c %SystemRoot%\Setup\SCRIPTS\NDP35SP1-KB958484-x64.exe /quiet /norestart </CommandLine>
</SynchronousCommand>
</FirstLogonCommands>

Thanks mr_smartepants for reply, muiz i'll be over soon to look at our home improvents. :wink:

Still searching why WU gives me this update... :?:

Posted: Tue Mar 31, 2009 11:08 am
by Fragbert
Pliek wrote:I have done the same, but after installing i get this from WU:
KB951847 Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 3.5 Family Update

I used the tool for:
Windows6.0-KB948609-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB948610-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB958481-x64.cab
Windows6.0-KB958483-x64.cab

And in my autounattend.xml I call NDP35SP1-KB958484-x64.exe by <FirstLogonCommands>:

<FirstLogonCommands>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<CommandLine>cmd /c %SystemRoot%\Setup\SCRIPTS\NDP35SP1-KB958484-x64.exe /quiet /norestart </CommandLine>
</SynchronousCommand>
</FirstLogonCommands>

Thanks mr_smartepants for reply, muiz i'll be over soon to look at our home improvents. :wink:

Still searching why WU gives me this update... :?:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=90542#90542

Posted: Tue Mar 31, 2009 12:52 pm
by Pliek
Fragbert wrote:
Pliek wrote:I have done the same, but after installing i get this from WU:
KB951847 Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 and .NET Framework 3.5 Family Update

I used the tool for:
Windows6.0-KB948609-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB948610-v6001-x64.cab
Windows6.0-KB958481-x64.cab
Windows6.0-KB958483-x64.cab

And in my autounattend.xml I call NDP35SP1-KB958484-x64.exe by <FirstLogonCommands>:

<FirstLogonCommands>
<SynchronousCommand wcm:action="add">
<Order>1</Order>
<CommandLine>cmd /c %SystemRoot%\Setup\SCRIPTS\NDP35SP1-KB958484-x64.exe /quiet /norestart </CommandLine>
</SynchronousCommand>
</FirstLogonCommands>

Thanks mr_smartepants for reply, muiz i'll be over soon to look at our home improvents. :wink:

Still searching why WU gives me this update... :?:
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=90542#90542
Thanks will try this soon!

Posted: Thu Apr 02, 2009 2:30 pm
by Pliek
Problem solved in another way. :lol:

Posted: Thu Apr 02, 2009 6:48 pm
by DJPro
@Pliek

I would like to hear the fix.

After integrating KB948609 and KB948610,
Then in setupcomplete installing the full package of Dotnet 3.5, KB958484 and the Dotnet Language Pack , There's still KB951847 in WU

For me it looks like it is downloading the pack, but then the installation goes very, very fast like it is already installed and skipping it.

Anyone had this issue?

Greetz, DJPro

Posted: Fri Apr 03, 2009 12:13 pm
by Fragbert
Pliek wrote:Problem solved in another way. :lol:
Please tell? The dotnet 3.5 pack supplied will always result in a hotfix popping up in WU for me. Running the latest installer and installing the hotfixes on first boot is how I fix.

Posted: Fri Apr 03, 2009 12:58 pm
by Pliek
DJPro wrote:@Pliek

I would like to hear the fix.

After integrating KB948609 and KB948610,
Then in setupcomplete installing the full package of Dotnet 3.5, KB958484 and the Dotnet Language Pack , There's still KB951847 in WU

For me it looks like it is downloading the pack, but then the installation goes very, very fast like it is already installed and skipping it.

Anyone had this issue?

Greetz, DJPro
I onely made a x64 version, extract and see whats in it.
Making your own x86 is not that difficult.

You need The full Net Framework 3.5 SP1 download here:
http://download.microsoft.com/download/ ... etfx35.exe

Extract this full 3.5 with Universal Extractor or Winrar and Take out the folder for the 3.5 version you need x86 or x64.
dotnetfx35\wcu\dotNetFramework\dotNetFX35\x86
Here you find another netfx35_x86.exe extract this one too.
Now you end up with 3 files named:
_sfx_manifest_
vs_setup.cab
vs_setup.msi
Extract vs_setup.msi with universal extractor and choose Msi Administrative Installer.
Now you have a folder called vs_setup with all installation files of Framework 3.5 SP1.
Use my x64 for example (extract) and see how to proceed.
I made a 7zip switchles installer off it.

config.txt looks like this:

Code: Select all

;!@Install@!UTF-8!
GUIMode="2"
RunProgram="hidcon.exe Install.cmd"
;!@InstallEnd@!
Download Universal Extractor 1.6:
http://www.softpedia.com/progDownload/U ... 56951.html

Install.cmd looks like this (Thanks HJW):

Code: Select all

SETLOCAL ENABLEEXTENSIONS ENABLEDELAYEDEXPANSION
SET SYS2K=1
IF EXIST %SYSTEMROOT%\system32\reg.exe (
	SET SYS2K=
	FOR /F "DELIMS=" %%I IN ('%SYSTEMROOT%\system32\REG QUERY "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion" /v ProductName') DO ECHO>DNFWIN1.TXT %%I
	FOR /F %%I IN ('FINDSTR/I "2000" DNFWIN1.TXT') DO SET SYS2K=1
)
IF NOT DEFINED SYS2K FOR /F "TOKENS=3" %%I IN ('REG QUERY HKLM\SYSTEM\Setup /v SystemSetupInProgress') DO SET SSIP=%%I
IF "%SSIP%"=="0x1" (
	REG DELETE HKLM\SOFTWARE\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW /f
	REG ADD HKLM\SYSTEM\Setup /v SystemSetupInProgress /t REG_DWORD /d 0 /f
)
IF DEFINED SYS2K GOTO :FINAL
START/WAIT MSISTUB DNF3.5-SP1-x86\vs_setup.msi ADDEPLOY=1 /passive /norestart
START/WAIT DNF3.5-SP1-x64-UPDATES\NDP35SP1-KB958484-x86.exe /Q /norestart
IF "%SSIP%"=="0x1" (
	FOR /F "DELIMS=" %%I IN ('ECHO %PROGRAMFILES%\Common Files\Microsoft Shared') DO SET SHD=%%~sI
	REG ADD HKLM\SYSTEM\Setup /v SystemSetupInProgress /t REG_DWORD /d 1 /f
	REG ADD HKLM\SOFTWARE\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW\Installed /v DW0200 /t REG_SZ /d !SHD!\DW\DW20.EXE /f
)
GOTO :EOF
:EOF

Download VistaSP1x86_Dotnet_902:
http://driverpacks.sytes.net/vistapacks ... net_902.7z
Extract and you will have:
NDP35SP1-KB958484-x86.exe (install with Install with: /quiet /norestart).
Windows6.0-KB948609-v6001-x86.cab
Windows6.0-KB948610-v6001-x86.cab
Windows6.0-KB958481-x86.cab
Windows6.0-KB958483-x86.cab

The 3 cab files that you need extra are:
Windows6.0-KB949248-v6001-x86.cab
Windows6.0-KB949249-v6001-x86.cab
Windows6.0-KB967190-x86.cab

You'll Find all of them after installing the full version.
Go too:
X:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
Here you see many folders with long names such as: 3e844bb502c16cd06f69ebd9da837f98
Open all of them and search for your cab files.


Download my NetFramework-v3.5-SP1_x64:
http://rapidshare.com/files/217016821/N ... 1.rar.html
MD5: C57757223964DBBCDC8A8A9E55A50840
http://rapidshare.com/files/217023425/N ... 2.rar.html
MD5: 3581B4AA8E887BBCEBA8B8725CFBA0EC
http://rapidshare.com/files/217026145/N ... 3.rar.html
MD5: 21C9967AEC28DDEC0294AA679CAF8C24 [/url]

Hope you succeed, otherwise i don't have time untill wensday too make a x86 version.

Succes all of you. :lol:

Posted: Fri Apr 03, 2009 3:01 pm
by Fragbert
Pliek wrote:
DJPro wrote:@Pliek

I would like to hear the fix.

After integrating KB948609 and KB948610,
Then in setupcomplete installing the full package of Dotnet 3.5, KB958484 and the Dotnet Language Pack , There's still KB951847 in WU

For me it looks like it is downloading the pack, but then the installation goes very, very fast like it is already installed and skipping it.

Anyone had this issue?

Greetz, DJPro
I onely made a x64 version, extract and see whats in it.
Making your own x86 is not that difficult.

You need The full Net Framework 3.5 SP1 download here:
http://download.microsoft.com/download/ ... etfx35.exe

Extract this full 3.5 with Universal Extractor or Winrar and Take out the folder for the 3.5 version you need x86 or x64.
dotnetfx35\wcu\dotNetFramework\dotNetFX35\x86
Here you find another netfx35_x86.exe extract this one too.
Now you end up with 3 files named:
_sfx_manifest_
vs_setup.cab
vs_setup.msi
Extract vs_setup.msi with universal extractor and choose Msi Administrative Installer.
Now you have a folder called vs_setup with all installation files of Framework 3.5 SP1.
Use my x64 for example (extract) and see how to proceed.
I made a 7zip switchles installer off it.

config.txt looks like this:

Code: Select all

;!@Install@!UTF-8!
GUIMode="2"
RunProgram="hidcon.exe Install.cmd"
;!@InstallEnd@!
Download Universal Extractor 1.6:
http://www.softpedia.com/progDownload/U ... 56951.html

Install.cmd looks like this (Thanks HJW):

Code: Select all

SETLOCAL ENABLEEXTENSIONS ENABLEDELAYEDEXPANSION
SET SYS2K=1
IF EXIST %SYSTEMROOT%\system32\reg.exe (
	SET SYS2K=
	FOR /F "DELIMS=" %%I IN ('%SYSTEMROOT%\system32\REG QUERY "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion" /v ProductName') DO ECHO>DNFWIN1.TXT %%I
	FOR /F %%I IN ('FINDSTR/I "2000" DNFWIN1.TXT') DO SET SYS2K=1
)
IF NOT DEFINED SYS2K FOR /F "TOKENS=3" %%I IN ('REG QUERY HKLM\SYSTEM\Setup /v SystemSetupInProgress') DO SET SSIP=%%I
IF "%SSIP%"=="0x1" (
	REG DELETE HKLM\SOFTWARE\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW /f
	REG ADD HKLM\SYSTEM\Setup /v SystemSetupInProgress /t REG_DWORD /d 0 /f
)
IF DEFINED SYS2K GOTO :FINAL
START/WAIT MSISTUB DNF3.5-SP1-x86\vs_setup.msi ADDEPLOY=1 /passive /norestart
START/WAIT DNF3.5-SP1-x64-UPDATES\NDP35SP1-KB958484-x86.exe /Q /norestart
IF "%SSIP%"=="0x1" (
	FOR /F "DELIMS=" %%I IN ('ECHO %PROGRAMFILES%\Common Files\Microsoft Shared') DO SET SHD=%%~sI
	REG ADD HKLM\SYSTEM\Setup /v SystemSetupInProgress /t REG_DWORD /d 1 /f
	REG ADD HKLM\SOFTWARE\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW\Installed /v DW0200 /t REG_SZ /d !SHD!\DW\DW20.EXE /f
)
GOTO :EOF
:EOF

Download VistaSP1x86_Dotnet_902:
http://driverpacks.sytes.net/vistapacks ... net_902.7z
Extract and you will have:
NDP35SP1-KB958484-x86.exe (install with Install with: /quiet /norestart).
Windows6.0-KB948609-v6001-x86.cab
Windows6.0-KB948610-v6001-x86.cab
Windows6.0-KB958481-x86.cab
Windows6.0-KB958483-x86.cab

The 3 cab files that you need extra are:
Windows6.0-KB949248-v6001-x86.cab
Windows6.0-KB949249-v6001-x86.cab
Windows6.0-KB967190-x86.cab

You'll Find all of them after installing the full version.
Go too:
X:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
Here you see many folders with long names such as: 3e844bb502c16cd06f69ebd9da837f98
Open all of them and search for your cab files.


Download my NetFramework-v3.5-SP1_x64:
http://rapidshare.com/files/217016821/N ... 1.rar.html
MD5: C57757223964DBBCDC8A8A9E55A50840
http://rapidshare.com/files/217023425/N ... 2.rar.html
MD5: 3581B4AA8E887BBCEBA8B8725CFBA0EC
http://rapidshare.com/files/217026145/N ... 3.rar.html
MD5: 21C9967AEC28DDEC0294AA679CAF8C24 [/url]

Hope you succeed, otherwise i don't have time untill wensday too make a x86 version.

Succes all of you. :lol:
In other words, you are doing exactly what I am doing - performing an install of the full 3.5 product and then installing each of the hotfixes - except you're using a nice automated process ;)

I think this confirms to me that the update pack supplied is missing a hotfix to integrate.

Posted: Fri Apr 03, 2009 3:26 pm
by muiz
I will put pliek's pack online.

Posted: Fri Apr 03, 2009 3:32 pm
by Pliek
muiz wrote:I will put pliek's pack online.
I'll make an x86 pack of Net Framework 3.5 SP1

Posted: Fri Apr 03, 2009 3:41 pm
by muiz
Thx Pliek, your x64 version is online first post updated.

Posted: Fri Apr 03, 2009 3:43 pm
by muiz
Stefhan wrote:Does anybody have a solutions/workaround for integrating ielangpack-NLD.msu for IE8 final?

Vista tool doesn't accept it, nor does vlite "Hotfix not recognized"
See first post, IE8 guide updated.

Posted: Sun Apr 05, 2009 9:01 am
by Pasha_ZZZ
When I integrate IE8 (unpack EXE, get 2 MSU - IE & langpack, unpack MSUs, get 2 CABs from each MSU, integrate IE8 CABs with Vista-Tool, in next session integrate langpack CABs) - after installing Vista (right before user creation) I had "Updates: stage 3 of 3 - 100% complete" for about 15 minutes, then computer restarts & I see this message again. System is in infinite loop.

Posted: Mon Apr 06, 2009 7:03 pm
by muiz
First post updated, Plieks .NET solution for x86 is now online.

Thx again, i hope x64 can be made some smaller.

Posted: Mon Apr 06, 2009 11:53 pm
by Pliek
muiz wrote:First post updated, Plieks .NET solution for x86 is now online.

Thx again, i hope x64 can be made some smaller.
I will start on this today after work,....

Posted: Tue Apr 07, 2009 5:55 pm
by Pliek
New version ready.

Posted: Tue Apr 07, 2009 5:56 pm
by Pliek
X64 version of NetFramework3.5 finished, and reduced with 32mb.
Already uploaded too muiz. :lol:

Enjoy!

Posted: Tue Apr 07, 2009 6:49 pm
by DJPro
Many, many thanks Pliek...

I'll give it a try.

DJPro

Posted: Fri Apr 10, 2009 6:27 am
by L2P2C2
@Pliek

Extrect from NDP35SP1-KB958484-x86.exe the NDP35SP1-KB958484.msp file.

integrate it in the original msi file with command: "msiexec /p NDP35SP1-KB958484.msp /a C:\DNF3.5-SP1-x86\vs_setup.msi SHORTFILENAMES=TRUE /qb /l* install.log"

Now your vs_setup.msi is fully updated with the NDP35SP1-KB958484 hotfix. Now you only have to install one file instead of two.



PS: in your post above, you mention:

Code: Select all

The 3 cab files that you need extra are: 
Windows6.0-KB949248-v6001-x86.cab 
Windows6.0-KB949249-v6001-x86.cab 
Windows6.0-KB967190-x86.cab 
Are these still neccesary? Do they also have to be integrated in the vista source? Because they are not in the NetFramework-v3.5-SP1_x86_904.7z package...

Posted: Mon Apr 13, 2009 5:02 pm
by chaoticyeshua
Pasha_ZZZ wrote:When I integrate IE8 (unpack EXE, get 2 MSU - IE & langpack, unpack MSUs, get 2 CABs from each MSU, integrate IE8 CABs with Vista-Tool, in next session integrate langpack CABs) - after installing Vista (right before user creation) I had "Updates: stage 3 of 3 - 100% complete" for about 15 minutes, then computer restarts & I see this message again. System is in infinite loop.
I'm having this same issue. Is there a specific order required for integration to work properly? Is anyone else experiencing this?

Posted: Mon Apr 13, 2009 6:24 pm
by Pasha_ZZZ
chaoticyeshua wrote:I'm having this same issue. Is there a specific order required for integration to work properly? Is anyone else experiencing this?
I solved this by using SetupComplete.cmd for IE8 installation, but it required additional restart of Vista after setup.

Posted: Tue Apr 14, 2009 2:21 am
by M_P_E
Pasha_ZZZ wrote:
chaoticyeshua wrote:I'm having this same issue. Is there a specific order required for integration to work properly? Is anyone else experiencing this?
I solved this by using SetupComplete.cmd for IE8 installation, but it required additional restart of Vista after setup.
Could you explain it please in a small step by step tutorial? Where to put this cmd? And propably the commands used in this cmd?

thx