Windows Media Player 10

Questions or comments on the switchless installers? Want to create a new one? Talk about it here.
Post Reply
martin1983uk

Windows Media Player 10

Post by martin1983uk » Tue Feb 22, 2005 6:39 pm

ok Ryan i folowed all your instructions but trying to use it on WMP10 i get all the way to creating the new exe and when i run it it tells me that config has failed...please help...I'm a complete noob to all this switchless install but it sounds cool...would like to learn

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5190
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Tue Feb 22, 2005 6:40 pm

*My* instructions? keytotime made the thread...

Are you sure you saved the text file as UTF-8?
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

martin1983uk

Post by martin1983uk » Tue Feb 22, 2005 6:44 pm

sorry...didn't mean any offense
i followed those instructions but it says to save the text file as config.txt
what is UTF-8?

martin1983uk

Post by martin1983uk » Tue Feb 22, 2005 6:46 pm

aww just seen...i missed that little snippet there cheers mate..will try again

martin1983uk

Post by martin1983uk » Tue Feb 22, 2005 6:56 pm

ok i tried that n i'm still getting config failed....i've tried a few switches and a few program names (are you meant to type the .7z file in the config.txt or the setup program inside the .7z file

;!@Install@!UTF-8!
RunProgram=WMP10.7z /qn
;!@InstallEnd@!

Or

;!@Install@!UTF-8!
RunProgram=setup_wm.exe /qn
;!@InstallEnd@!

please help

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5190
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Tue Feb 22, 2005 7:19 pm

Well what do the directions say? You call the EXE :rolleyes:

And are you sure that's a valid switch for the EXE? Last time I checked, /qn was only for MSI files.

Looks like you've got to do more homework on how to actually run the EXE before making a switchless installer for it.
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

martin1983uk

Post by martin1983uk » Tue Feb 22, 2005 7:25 pm

i think i cracked it ...i'm not getting the config failed anymore i think i was calling the wrong exe! thnx for your help man

martin1983uk

Post by martin1983uk » Tue Feb 22, 2005 7:44 pm

IT WORKED YAY!!!! thansk for your time Ryan you were a great help...if u want i can send you the finished file...although i suppose you've already done one of your own

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5190
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Tue Feb 22, 2005 8:47 pm

I don't use WMP10 :P
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

dazkrlauwste
Posts: 75
Joined: Thu Jan 20, 2005 12:53 am

Post by dazkrlauwste » Tue Apr 19, 2005 6:34 am

Which files are needed and which can be safely deleted?

User avatar
buletov
Posts: 380
Joined: Tue Feb 15, 2005 11:30 am

Post by buletov » Tue Apr 19, 2005 11:27 am

RyanVM wrote:I don't use WMP10 :P
Never know what life is gonna throw at you.

dazkrlauwste
Posts: 75
Joined: Thu Jan 20, 2005 12:53 am

Post by dazkrlauwste » Wed Apr 20, 2005 3:46 am

Ok, I get it, but maybe some other people know.

Anderz

Post by Anderz » Mon Jul 11, 2005 1:33 am

Hmmm .. I use WinRAR for switchless stuff nowadays. It works with everything (so far), and it creates just one file. I'm about to test the entire Adobe CS2 Premium Suite as a one file switchless installer. Pretty cool if it works!

ViVa

Post by ViVa » Mon Jul 11, 2005 5:41 am

7-Zip > WinRAR

:lol:

Protagonist.
Posts: 162
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:02 am

Post by Protagonist. » Mon Jul 11, 2005 12:49 pm

buletov wrote:
RyanVM wrote:I don't use WMP10 :P
I do. :twisted:

Post Reply