[Question on wga notify]

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
dragonfixed
Posts: 106
Joined: Thu May 12, 2005 8:04 pm

[Question on wga notify]

Post by dragonfixed » Tue Jun 27, 2006 8:33 pm

Is there a way to tell windows that the wga notify hot fix is allready installed with out installing it.
"Why, little one, I do believe you said something wise."
-saphira

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4621
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Tue Jun 27, 2006 8:42 pm

If it were that easy then the crackers would have done it already. ;)

Your only recourse is to use zero-length files as far as I've read, but I may be mistaken.

User avatar
RyanVM
Site Admin
Posts: 5189
Joined: Tue Nov 23, 2004 6:03 pm
Location: Pennsylvania
Contact:

Post by RyanVM » Tue Jun 27, 2006 8:42 pm

no, it looks for the presence of files on the drive too
Get up to $200 off on hosting from the same people who host this website!
http://www.ryanvm.net/forum/viewtopic.php?t=2357

User avatar
dragonfixed
Posts: 106
Joined: Thu May 12, 2005 8:04 pm

Post by dragonfixed » Tue Jun 27, 2006 9:35 pm

Thanks
RyanVM wrote:no, it looks for the presence of files on the drive too
"Why, little one, I do believe you said something wise."
-saphira

User avatar
Stellvia12
Posts: 63
Joined: Mon Feb 27, 2006 11:38 pm
Location: Japan

Post by Stellvia12 » Wed Jun 28, 2006 2:27 am

Yea there is a way I hope you mean: is there a way to remove the notification but make believe to windows it's still there. Here is a free and clean compiled porgram done by a friend. It's an installer, you guys can make it into an addon.

http://s4.quicksharing.com/v/6510415/RemoveWGA.rar.html

tell me if i should post it in a new topic.
FYI GUNDAM SEED Destiny DVD 3-4 ARE COMING OUT SOON!!! Scratch that its out....

Post Reply