[Updated] V Y S T A L - Reloaded v1.2.0.1 a2 AddOn (Apr-23-0

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

[Updated] V Y S T A L - Reloaded v1.2.0.1 a2 AddOn (Apr-23-0

Post by ricktendo64 » Fri Feb 23, 2007 8:32 pm

Image

V Y S T A L - Reloaded v1.2.0.1 a2 by JackHard
Give your XP the "WOW"
Vystal is a small program that can change the normal XP window border into Aero style just by one click.
REMOVED
Last edited by ricktendo64 on Sat Jun 30, 2007 9:49 am, edited 7 times in total.

SoKoOLz
Posts: 180
Joined: Tue Jul 11, 2006 3:53 am

Post by SoKoOLz » Fri Feb 23, 2007 9:14 pm

look nice, Thanks
Image

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Fri Feb 23, 2007 9:17 pm

Its got allot of bugs still but its nice for screenshots and desktop competitions :P

SoKoOLz
Posts: 180
Joined: Tue Jul 11, 2006 3:53 am

Post by SoKoOLz » Fri Feb 23, 2007 9:19 pm

Yeah, I've just found couple of them, with Tab browsing function of both IE7 and Firefox T_T
Image

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Sun Apr 22, 2007 1:50 pm

Updated to final V Y S T A L - Reloaded

User avatar
ahmerkhan
Posts: 400
Joined: Mon Aug 28, 2006 8:02 am
Location: Pakistan
Contact:

Post by ahmerkhan » Mon Apr 23, 2007 9:06 am

I am having problems on my current running XP,I just try to install the addon by right cliking the INF file and also mentioned the Vista.cab but it is searching for Settings.DAT file which is inside the CAB....

Btw,Which theme is showing in the first post....?
Thanks Rick...This is great...

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Mon Apr 23, 2007 10:55 am

Updated Vystal.exe to v1.2

User avatar
iuli_kyle
Posts: 152
Joined: Sun Mar 18, 2007 1:49 am
Location: Romania

Post by iuli_kyle » Mon Apr 23, 2007 2:11 pm

Despite the new version, the app is still very buggy, it crashed my Windows :( !

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Mon Apr 23, 2007 4:08 pm

iuli_kyle wrote:Despite the new version, the app is still very buggy, it crashed my Windows :( !
Same here :(
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Mon Apr 23, 2007 7:41 pm

Vystal seems to have been silently updated (the version number remains the same) so I updated the addon with the latest files

SoKoOLz
Posts: 180
Joined: Tue Jul 11, 2006 3:53 am

Post by SoKoOLz » Mon Apr 23, 2007 11:10 pm

the Vystal itself keeps refreshing my Windows bar all the time. It's not very smooth on m system.
I dunno why though, may be I tweak my XP too much. T_T
Image

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Tue Apr 24, 2007 12:33 am

Its a work in progress... I agree its still a little buggy

User avatar
ahmerkhan
Posts: 400
Joined: Mon Aug 28, 2006 8:02 am
Location: Pakistan
Contact:

Post by ahmerkhan » Tue Apr 24, 2007 6:42 am

I am having no problem with Vistal....:D
Working just fine....:)

User avatar
iuli_kyle
Posts: 152
Joined: Sun Mar 18, 2007 1:49 am
Location: Romania

Post by iuli_kyle » Tue Apr 24, 2007 3:11 pm

ricktendo64 wrote:Its a work in progress... I agree its still a little buggy
Yeah, maybe in the future (which future, Vista is HERE !) :D
Image SFXMaker - The most complete switchless installer creator software

User avatar
ahmerkhan
Posts: 400
Joined: Mon Aug 28, 2006 8:02 am
Location: Pakistan
Contact:

Post by ahmerkhan » Thu Apr 26, 2007 7:21 am

iuli_kyle wrote:
ricktendo64 wrote:Its a work in progress... I agree its still a little buggy
Yeah, maybe in the future (which future, Vista is HERE !) :D
What do you think about VISTA..... :?:

It is a still BUGY OS.....LOL.... :D

User avatar
RaGhul
Posts: 375
Joined: Wed Nov 01, 2006 5:56 pm
Location: San Diego, CA

Post by RaGhul » Sat Apr 28, 2007 10:23 am

Heheh, yeah, can't be as buggy as Vista!!

Actually, Vista isn't all that bad, except for 2 things: System Resources required, and UAC. If you've had to deal with Vista, you know what I mean. It wants you to approve EVERY LITTLE THING!!

I got an app that sorta did the Flip3D thing on XP. (Don't remember the name.) It doesn't look as cool, perhaps, but it WORKS... on xp, no less!! And uses less RAM than Flip3D in Vista, go figure.

Whether you like this or not, that's up to you. But thank Rick for posting this stuff!
;)

User avatar
iuli_kyle
Posts: 152
Joined: Sun Mar 18, 2007 1:49 am
Location: Romania

Post by iuli_kyle » Sun Apr 29, 2007 6:33 am

RaGhul wrote:Heheh, yeah, can't be as buggy as Vista!!

Actually, Vista isn't all that bad, except for 2 things: System Resources required, and UAC. If you've had to deal with Vista, you know what I mean. It wants you to approve EVERY LITTLE THING!!

I got an app that sorta did the Flip3D thing on XP. (Don't remember the name.) It doesn't look as cool, perhaps, but it WORKS... on xp, no less!! And uses less RAM than Flip3D in Vista, go figure.

Whether you like this or not, that's up to you. But thank Rick for posting this stuff!
;)
Yeah, Vista is buggy at this moment and it consumes very much resources, and besides this, there are not so many apps and drivers that run on Vista ( believe, i know very well :P ). So , b4 the release of the SP1, i won't run Vista again !

P.S. : Actually, this happened with XP too, b4 SP1 and with SP2 it can be considered a grown-up OS :D. So wait for SP1 for Vista !
Image SFXMaker - The most complete switchless installer creator software

User avatar
waleed_wwn
Posts: 22
Joined: Sat Apr 21, 2007 4:44 pm

Post by waleed_wwn » Sun Apr 29, 2007 6:39 am

nice work

tamilcheetas
Posts: 40
Joined: Mon Oct 09, 2006 2:46 pm
Location: india

Post by tamilcheetas » Fri Jun 29, 2007 1:16 pm

re upp pls

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Fri Jun 29, 2007 2:10 pm

nah... I dont like or use this one anymore. Im gonna wait for FastAero to be final and make one for that

tamilcheetas
Posts: 40
Joined: Mon Oct 09, 2006 2:46 pm
Location: india

Post by tamilcheetas » Sat Jun 30, 2007 6:42 am

ricktendo64 wrote:nah... I dont like or use this one anymore. Im gonna wait for FastAero to be final and make one for that
Sure, i'll wait for it..
Thanks for response

Post Reply