[Release] Kels' UberPacK v16.6 & Notepad2-Mod

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
User avatar
FOOSA
Posts: 127
Joined: Mon Nov 21, 2005 2:37 am

Post by FOOSA » Wed Nov 30, 2005 7:17 am

ton80 wrote:I noticed in the uber pack v4 that the new files are dated 12/30/2005. Files from the future. :P
That shouldn't cause any problems, should it?
Well it's the 30th here and it's evening, so no worries for me.

User avatar
ton80
Posts: 211
Joined: Mon Mar 07, 2005 3:10 am

Post by ton80 » Wed Nov 30, 2005 7:44 am

Dated Dec 30 2005 even the uberpack.in_ is dated 12/29/2005.
I think Kel's computer is a wee bit off as far as month is concerned. :)
Ton80

User avatar
FOOSA
Posts: 127
Joined: Mon Nov 21, 2005 2:37 am

Post by FOOSA » Wed Nov 30, 2005 8:08 am

ton80 wrote:Dated Dec 30 2005 even the uberpack.in_ is dated 12/29/2005.
I think Kel's computer is a wee bit off as far as month is concerned. :)
LOL! I think the rate @ which he working, it figures...

Aussie
Posts: 145
Joined: Tue Feb 15, 2005 8:35 pm
Location: Australia

Post by Aussie » Wed Nov 30, 2005 9:08 am

also whats up with some of the file dates in your packs...somewhat advanced 15/12/05...working on a computer with incorrect date set.
Pointed that out to Kel a while back.

User avatar
glent
Posts: 223
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:32 pm
Location: UK

Post by glent » Wed Nov 30, 2005 9:12 am

Kelsenellenelvian wrote:Save this as whatever.inf and install it it should do the trick for you if not get back to me (A reboot might be needed.)

Code: Select all

############################################
# Kelsenellenelvian's Lite addons pack #
############################################

[Version]
Signature=$Windows NT$

[DefaultInstall]
OptionDesc	 ="Kelsenellenelvian's Lite addons pack"
Tip		     ="Kel's Lite Addons"
Modes		 =0,1,2,3
AddReg		 =ctfix.AddReg
ProfileItems =


[ctfix.AddReg]
HKCU,"Software\HACE\Mmm","Data",,"0J+/lrEdFwHR/pL3iRZuiSX42sk0K3kdMv6+ImiR7hlRG5bU3EwTSTY+7U4Xf/8YGX1LlkAtXUPtrU8+YA+ulP+XcKGUf/oVw88jxlOpAWD4qaMCTwDK9rbAe7b/C1xTC9g76iAQyiemWtrJA+BgWxw/zGaUDi0RQX7wbrliQqik="
HKCU,"Software\HACE\Mmm","InstallDir",,"%11%"
HKCU,"Software\HACE\Mmm\200","SmartMenu",0x00010001,00,00,00,00
HKCU,"Software\HACE\Mmm\200","HideDisabled",0x00010001,00,00,00,00
HKCU,"Software\HACE\Mmm\200","ShowMmmBar",0x00010001,00,00,00,00
HKCU,"Software\HACE\Mmm\200","BarColor",0x00010001,00,00,00,00
HKCU,"Software\HACE\Mmm\200","RunInTray",0x00010001,00,00,00,00
HKCU,"Software\HACE\Mmm\200","ShowInfoBoxes",0x00010001,01,00,00,00
HKCU,"Software\HACE\Mmm\200","ShowTooltip",0x00010001,01,00,00,00
HKCU,"Software\HACE\Mmm\200","AutoUpdate",0x00010001,01,00,00,00
HKCU,"Software\HACE\Mmm\200","LastExe",,"%10%\explorer.exe"
HKCU,"Software\HACE\Mmm\K","Key",,"0DXel9Q2PmpIC0+G/74U7jw9thbELv9XL9e8YkM/JkgR/h94GZW/rWNAQ+PgurjSPnHq/QrQP73Kj9d6fgLfmnzWhedqW16EC8Xw5Tb2kZV4+u+HL8KqYUeVD6DUG3FkzsiGkfjFNH3lNkq3TWjXe1l2XGM49i5dMi/7f0MBXrFU="
HKCU,"Software\HACE\Mmm\Menus",,,"&Open,E&xplore,S&earch...,7-Zip,""Open Command Prompt He&re"",Attributes,""Copy To..."",""Move To..."",""Ed&it Date"",""Copy P&ath"",""S&haring and Security..."",&Unlocker,""Se&nd To"",Cu&t,&Copy,""Create &Shortcut"",&Delete,Rena&me,P&roperties,""Change &Attributes..."""
HKCU,"Software\HACE\Mmm\Menus\explorer.exe",,,"Explorer"
HKCU,"Software\HACE\Mmm\Menus\explorer.exe","~Hidden items",,""
HKCU,"Software\HACE\Mmm\Menus\explorer.exe","Rarely used",,""
HKCU,"Software\HACE\Mmm\Menus\explorer.exe","Power Menu",,"""Open Command Prompt He&re"",""Copy To..."",""Move To..."",""Ed&it Date"",""Copy P&ath"",""Change &Attributes..."",""Run with ar&guments ..."",""ModifyPE It"",""Find &Target"""
HKCU,"Software\HACE\Mmm\Menus\iexplore.exe",,,""
HKCU,"Software\HACE\Mmm\Menus\iexplore.exe","Rarely used",,""
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run","KelsPakSoft",,"%11%\mmm.exe"

Kel I get installation failed when try to install that inf :(

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 30, 2005 9:31 am

oops I will fix the date....

fluid
Posts: 148
Joined: Wed Nov 24, 2004 4:46 am

Post by fluid » Wed Nov 30, 2005 9:36 am

Are the Systernal tools in this pack dos compatible like Xable's?

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Wed Nov 30, 2005 9:40 am

@glent,in your %WinDir%\inf folder there is a file called avneet.inf, right click install that, that is what carries out the association for notepad2
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
ton80
Posts: 211
Joined: Mon Mar 07, 2005 3:10 am

Post by ton80 » Wed Nov 30, 2005 11:15 am

FYI to Kel.:
OK I'm now using the v4 of pack from earlier this morning and the notepad2 and .txt problem mentioned above doesn't occur for me. Same as it was before on 3.8. So there may not be a bug per se in the pack.

BTW the month date thing isn't affecting anything on the XP install or the autorun stuff.

All the packs I used with Ryan's integrator was yours + ryan's update + dotnetfx 1.1 + your openAL (which got overwritten by the offical A1 AUD_EAX4DRV_031031.exe creative drivers when installed, BTW. That one being 'slipstreamed' isn't gonna do anything permanent when one has to install those drivers in order to get the rest of Creative software to install off of original CD then apply the various updates from Creative) + adobe 7.0.5 pack + winrar pack + irvanview pack.
Last edited by ton80 on Wed Nov 30, 2005 11:37 am, edited 8 times in total.
Ton80

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Wed Nov 30, 2005 11:17 am

kel, is 'right clikcing' a txt file and selecting 'print' working fine?

i installed 3.9 and it still doesn't work . (blank notepad pops up)

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 30, 2005 12:01 pm

I will have D look into it thanks.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 30, 2005 12:03 pm

Damn I keep having problems with my clock!!

User avatar
glent
Posts: 223
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:32 pm
Location: UK

Post by glent » Wed Nov 30, 2005 2:29 pm

dgelwin wrote:@glent,in your %WinDir%\inf folder there is a file called avneet.inf, right click install that, that is what carries out the association for notepad2
I installed the INF and rebooted,yeah Notepad is no the defasult editor but the shortcut in the start menu still opens the original notepad.

Guys alot more testing is need in these packs we alove love your work but label it as beta if you dont know if its stable :rolleyes:

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 30, 2005 4:36 pm

Damnit Glent we test the hell outta these like i said earlier notepad2 was NOT actually a full replacement of notepad so of course the damn shortcut will still open the original notepad. As for the issue of it not being registered you are tho only one to have that come up so it might not even be the pack! ANY software that is constantly being developed and modified can be considered BETA for bugs are to be found. Even Ryan's great update pack has had bugs. Both Ryan and booogys WMP pack have had a couple of bugs and you aren't over there bitching at them. As for testing, as long as no problems are found we still do at lease 4 more VM tests and a couple of real installs, but you have to remember these are ALL done on the same couple of systems so we can't test for everything and as you well should know every system is different....

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Wed Nov 30, 2005 5:20 pm

i agree 100% with your comment kel.

as for my setup. i don't see original notepad opening up.

User avatar
glent
Posts: 223
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:32 pm
Location: UK

Post by glent » Wed Nov 30, 2005 5:23 pm

A quote from you post on the first page of this thread

"Notepad2 (Full replacement of notepad) "
might want to edit that then?

This wont to into a flame war , but me posting my opinion is not bitching

Aussie
Posts: 145
Joined: Tue Feb 15, 2005 8:35 pm
Location: Australia

Post by Aussie » Wed Nov 30, 2005 6:12 pm

For those who continually complain about notepad2, simply remove it from Kel's pack...its not that difficult!

visaversa
Posts: 13
Joined: Sun Oct 30, 2005 1:58 am

Post by visaversa » Wed Nov 30, 2005 6:18 pm

Aussie wrote:For those who continually complain about notepad2, simply remove it from Kel's pack...its not that difficult!
:shock:

cybpsych
Posts: 421
Joined: Wed Jan 12, 2005 2:33 am

Post by cybpsych » Wed Nov 30, 2005 6:27 pm

there's a new WGA DLL v1.4.393.0 from Microsoft.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 30, 2005 7:39 pm

Damn got a link??

cybpsych
Posts: 421
Joined: Wed Jan 12, 2005 2:33 am

Post by cybpsych » Wed Nov 30, 2005 8:08 pm

trying to ...

i can't access WU for no reasons at all. Getting a 'Thank You' page.

Using MU, I'm getting an older DLL v1.3 instead. Strange!

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 30, 2005 8:18 pm

nm

Shark007
Posts: 326
Joined: Wed Nov 24, 2004 9:25 pm

Post by Shark007 » Wed Nov 30, 2005 8:25 pm

DELETED

shark
Last edited by Shark007 on Sat Dec 03, 2005 6:21 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Nov 30, 2005 8:30 pm

Thanks Shark

troscat
Posts: 78
Joined: Wed Jul 20, 2005 12:40 am
Location: Philippines

Post by troscat » Thu Dec 01, 2005 3:59 am

@Kel, I can see that you have included a particular executable in your addon called "Junction" which is from Sysinternals. You haven't documented it in the main addon page, so, what is its use in the addon? If other programs in the addon have some dependencies on it, what are those programs?

I'm asking you these questions because i'm eliminating some items in your Uber pack to suit my own needs.

As always, thank you very much for your hard work :)

Rekoil
Posts: 78
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:42 am

Post by Rekoil » Thu Dec 01, 2005 8:13 am

what the... windows update still works fine for me with the old hacked wga

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Thu Dec 01, 2005 9:27 am

junction is for the power sub menu.

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Thu Dec 01, 2005 5:09 pm

junction was needed with some of the right click context menus to fix problems with spaces in paths, more specificly modifype.

@glent, i have had your problem i know it can be reproduced. and i stated way earlier (oops my mistake in another thread) that this will occur if you integrate using nlite, because the part that modifies the reg settings for notepad uses the extrafileedits section of entries ini that up to last time i checked was not compatible with nlite. hope this helps, and try to understand kel, he is really tired, i know for a fact hes been going without sleep trying to make his pack as bugfree and up to date as possible, but he is only one man trying his best, so try to lighten up a little bit.

--edit as for right clicking a txt file for printing, and replacing notepad shortcut on start menu ill try fix that right away. :D
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Thu Dec 01, 2005 6:05 pm

--edit, i was gonna do a vminstall to check for rightl click printing problem but i remembered that yesterday was a very busy day.

@larciel, ive checked the reg settings for controling the right click print and since 3.8 they are the same, so i have no clue as to why you are having your problem, as for me ive tried it (for those who constant complaing about testing) on 1 vmware and 27 yes you heard me right twenty seven different pc's (@kel my old man finally gave in an bought the employes some new more up to date pc's) ranging in mark from 12 dell, 13 hp's. and 2 alienwares, one for me and one for my bro. all of which i reformated, with a cd created using:
rvm update pack 2.0.1
integrator 1.05
kels uber pack 4.0
kel cpl pack 1.6
dgelwins_dotnet2.0_guirunonce_addon
more than a few theme packs, the ones i have tested previosuly to make sure they work
my royal_inspiratse_theme pack, created using stefankas awesome royal isnspirat se theme(in default mode so that it would take over as default theme for all pc's)--note yes i know i havent released this addon, but thats because until up to yesterday morning i finished all the reg entries for the icons, interactive flash logon with clock and display pick-sees. and a custom glassy skin for lclock were finished.
dales' 7 zip, spybot, ad-aware program addons
booogys wmp10 moded + my own regtweaks.
windows media conect 2.
Microsoft Office 2003 (a silent installer created and slimed downed like a model who pukes her lunch by me :D)
and to top it off i trew in dotnet 1.1 plus hotfixes (available on ryans main page) in svcpack as well.
and the kicker. I fit it all on 1 yes 1 700mb cd

results right click printing worked sweet on all machines.

@larciel, but im not like most people who distrust on the forums, i know for a fact that not every machine is alike and some give trouble, so if you keep having this problem with 4.0 post all details of your install what mods, changes, additions or removed things and most important what prog you used to integrate, and i will do me best to help pack fix your problem :D
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Thu Dec 01, 2005 6:31 pm

hi dgel, thanks for your thorough reply,

I was having problem with 3.9 and because I applied 3.9 over 3.8 I thought it was the problem.... so i'm building a new cd from clean source.. going to test it out tonight. will let you know

thanks

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Thu Dec 01, 2005 6:34 pm

cool, i will be here at the office till 3 in the morning central american time, so either pm or post your results and info and ill get right on it. :D.
(lan partys in a working environment kick ass, long live cod2)
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

troscat
Posts: 78
Joined: Wed Jul 20, 2005 12:40 am
Location: Philippines

Post by troscat » Thu Dec 01, 2005 9:00 pm

@Kel and dgelwin,

Thank you for your answers regarding my question about "junction".

Your help is very much appreciated. :D

nfm
Posts: 114
Joined: Thu Dec 23, 2004 5:31 pm

Post by nfm » Thu Dec 01, 2005 9:16 pm

Very nice,

any chance making one for 64-bit (x64) OS?
DFI LanParty UT SLI-DR, 510-2Mod BIOS
146 Opteron at 3.21Ghz, 1.568v WC, 3.5Ghz on DIce
G.SKILL PC3200 BH-5 DDR540+ 2-2-2-0 twtr=1, 3.68v
OCZ 520W 3.3v at 3.81 5.0v at 5.11v 12v at 12.61v

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Thu Dec 01, 2005 9:50 pm

If I could support a 64 bit OS I would make one...

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Thu Dec 01, 2005 9:56 pm

@kamil. i say give it a try go ahead and integrate in a 64 bits os disc as far as i know no actual essential system files are replaced in kels pak so who knows it might actually work.
--note use integrator 1.05 to integrate, and do not integrate ryans pack, only this addon im not sure maybe ryan can comment on this but i dont think his pack is meant for xp64.

also lumina told me she has been using kels pack succesfully in windows mce, and that she was even goign to try it in windows 2003, and if that worked she is going to try windows 98 lol, (ok so this last part is a joke but she is going to try on windows 2k and 2k3)
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

nfm
Posts: 114
Joined: Thu Dec 23, 2004 5:31 pm

Post by nfm » Thu Dec 01, 2005 11:24 pm

@dgelwin. There's no way for Kel's pack to run on x64. This is a my post from other forum section
None of the Addons designed for 32-bit OS are likely compatible with x64-based because of one little thing, x64 uses a bit different file entries in txtsetup.sif

For example:
entry to a .inf file to be executed
= 1,,,,,,,20,0,0 (64-bit)
= 100,,,,,,,20,0,0 (32-bit)
EDIT: I'm actually going to update my current addons, will borrow Kel's app list :D
DFI LanParty UT SLI-DR, 510-2Mod BIOS
146 Opteron at 3.21Ghz, 1.568v WC, 3.5Ghz on DIce
G.SKILL PC3200 BH-5 DDR540+ 2-2-2-0 twtr=1, 3.68v
OCZ 520W 3.3v at 3.81 5.0v at 5.11v 12v at 12.61v

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Fri Dec 02, 2005 4:03 am

@kamil, tnx i didnt know that, i havent used a 64 bit os yet. but it doesnt seem to be that hard to translate, you just have to say weather the app is 64 or 32 bit.
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
FOOSA
Posts: 127
Joined: Mon Nov 21, 2005 2:37 am

Post by FOOSA » Fri Dec 02, 2005 4:21 am

I think Kel's v4 is the perfect pack. Please dont change anything - no matter what people want. The system runs gr8. Just keep updating the pack with the new versions of tools provided in the pack :-)
Image

larciel
Posts: 216
Joined: Tue Dec 21, 2004 3:14 am

Post by larciel » Fri Dec 02, 2005 2:11 pm

right click print works fine now.. it's excellent idea!! (use notepad1 on that feature only) .txt file opens with notepad2 beautifully!

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Fri Dec 02, 2005 6:50 pm

@larciel, tnx i figured you guys would like that, the reason i figured to use notepad1 for printing was simple notepad2's /p switch is not for printing its for the position of the window, also because notepad2 has no command line switch for printing as far as i am aware. and until they add one im pretty sure this way works nice. :D
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

avneet25
Posts: 529
Joined: Mon Nov 14, 2005 12:25 am
Location: Fiji Islands
Contact:

Post by avneet25 » Fri Dec 02, 2005 7:37 pm

nice.. now it seems we have ebrything we want to add to our windeos cd ..except the bathroom sink....,hehhe.... o well i just go an idea.. will it be hard to intergrate a custom bootscreen.. to it..??

fluid
Posts: 148
Joined: Wed Nov 24, 2004 4:46 am

Post by fluid » Fri Dec 02, 2005 10:04 pm

Autoruns 8.41 is out.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Dec 02, 2005 10:13 pm

k noted thanks

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Fri Dec 02, 2005 10:14 pm

@avneet25, custom bootscreens are easy. but there more theme related. i dont think they would fit well into kels uber pack. :(, but you could always make a boot theme pak if you wanted.
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

fluid
Posts: 148
Joined: Wed Nov 24, 2004 4:46 am

Post by fluid » Fri Dec 02, 2005 10:14 pm

No problem. Anything to help out with the pack. I'll keep an eye out on updated version of everything.

CelestialRaptor
Posts: 16
Joined: Thu Nov 17, 2005 8:16 pm

Post by CelestialRaptor » Fri Dec 02, 2005 11:09 pm

Hmm not sure why the quick jump but actually Autoruns is already now gone to 8.42 version :shock: :D
Free to Fly...Fly to be Free!

fluid
Posts: 148
Joined: Wed Nov 24, 2004 4:46 am

Post by fluid » Fri Dec 02, 2005 11:43 pm

Maybe a bug slipped past their eyes. :D

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Fri Dec 02, 2005 11:52 pm

or they enhanced something last minute, lol
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

User avatar
ton80
Posts: 211
Joined: Mon Mar 07, 2005 3:10 am

Post by ton80 » Sat Dec 03, 2005 7:47 am

To Kel.:
Is mmm.exe supposed to be accessing the net? Mcafee firewall just asked me to what to do.

Is this normal behavior?
Ton80

User avatar
dgelwin
Posts: 1152
Joined: Wed Aug 10, 2005 1:33 am
Location: Tegucigalpa, Honduras

Post by dgelwin » Sat Dec 03, 2005 9:36 am

its probablly checking for updates, i disabled the automatic downloas on it but i believe the check for update feature still was activated.
Don't sweat petty things....or pet sweaty things

Post Reply