tweak MCE

Discuss & post Update Pack addons here.
Post Reply
beeler54321
Posts: 2
Joined: Tue Dec 16, 2008 8:26 pm
Location: U.S.A.

tweak MCE

Post by beeler54321 » Tue Dec 16, 2008 8:54 pm

has any one used tweak MCE with this add on because i can not seem to get it to work... any info would be thankfull...
beeler54321@gmail.com ...

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4619
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Wed Dec 17, 2008 2:58 am

Which addon are you referring to? What is "tweak MCE," and where can we find more information about it?

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed Dec 17, 2008 5:47 am

I found Tweak MCE. Apparently it is a version of TweakUI for MCE straight from MS...

However I cannot understand the rest of his post...

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Wed Dec 17, 2008 11:33 am

Confirmed, tweakmce will not run on XP converted to MCE with my addon

We need somebody to hex edit it to do so, maybe AMIRZ or Rafael (alky dude)

yumeyao
Moderator
Posts: 1718
Joined: Sun Aug 27, 2006 9:24 pm
Location: Taiyuan, Shanxi, PR China

Post by yumeyao » Wed Dec 17, 2008 11:35 am

so here we finalllllllly got beeler54321's idea...
Image
My work list(Hosted by dumpydooby)

User avatar
ricktendo64
Posts: 3213
Joined: Mon May 22, 2006 12:27 am
Location: Honduras

Post by ricktendo64 » Thu Dec 18, 2008 7:52 pm

Aparently TweakMCE fails tu run on some original Media Center installs too, some say all you need to do is change this reg key (note changing reg key will not help if you are on non english o.s.)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Ident to 3

http://thegreenbutton.com/forums/thread/74110.aspx

beeler54321
Posts: 2
Joined: Tue Dec 16, 2008 8:26 pm
Location: U.S.A.

XP2MCE ADD ONS W/TWEAK MCE

Post by beeler54321 » Thu Dec 18, 2008 11:10 pm

thank you very much and yes the add ons i was refuring to is the xp2MCE add ons.......sorry......for lack of info............thank you for the quick replys everyone.........

AndreyPopov
Posts: 54
Joined: Mon Sep 24, 2007 8:25 am

Post by AndreyPopov » Thu Dec 25, 2008 1:25 pm

ricktendo64 wrote:Aparently TweakMCE fails tu run on some original Media Center installs too, some say all you need to do is change this reg key (note changing reg key will not help if you are on non english o.s.)

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Ident to 3

http://thegreenbutton.com/forums/thread/74110.aspx
this for TweakMCE and MCE2005 prior to RollUp2!!!!!!

afte MCE2005 RollUP2 MS release NEW version of TweakMCE that avaible from MS site.

may be TweakMCE check OEM status of Windows because MCE2005 ALWAYS was OEM builder software.
MCE2005 NEVER was Retail (RTM, GDR), Corporate (VLK).

and may be TweakMCE check OEM signature in product code?

my Corporate produxt code: xxxxx-xxx-xxxxxxx-xxxxx
may be TweakMCE search like this xxxxx-OEM-xxxxxxx-xxxxx

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Fri Dec 26, 2008 3:30 pm

Please remove your product code ids.

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4619
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Fri Dec 26, 2008 5:06 pm

MrNxDmX wrote:Please remove your product code ids.
Done.

Post Reply