system34 wrote:Değerli MrNxDmX benim bir sorum var daha öncede cevap yamıştınız ek olarak soruyorum elimdeki sp siz saf xp ye win komut satırı ile sp2 entegre ettim yine böyle nlite veya rvm integrator kullanmadan intel sata driveri nasıl entegre ederim yani 3.parti program kullanmadan?
Bunu pek kolaylıkla yapamzsınız. Dosnet.inf ve txtsetup.sif'i elle düzenlemeniz gerekir, ki en küçük hatada tüm emeğiniz boşa gitmiş olur. Yardımcı programlar ile hem zaman kaybını önlemiş olursunuz hemde bir yığın kod yazmaktan kurtulmuş olursunuz

(benim fikrim tabi bu)
mehmetyildizz wrote:Bence paket içeriğinde kullanılan materyallerin günecellenerek ayrı ayrı paketler halinde yayınlanmaya devam edilmeside iyi olur. Farklı bileşenler kullanmak isteyenler veya kullanmak istemeyenler için.
Diğer eklentiler normal şekilde yayınlanmaya devam edecekler zaten, bu konuda sıkıntınız olmasın
AYBERAT wrote:eklentiler konusunda bence eklentileri pakete değilde addon olarak yapıpta ayrı bir başlıkta yayınlasan
vede isteyen istediği addonu alıpta xp cdsine entegre etse bence o daha iyi olur
bu benim şahsi düşüncem teşekkür ederim herkese
Onların hepsi eklenti olarak mevcut zaten. Benim amacım tek paketle bir sürü dosya indirmekten kurtulmanızı sağlamak
system34 wrote:bu pakete adon eklememiz mümkünmü yani içinde adon varya ondan sordum?
Pakete addon eklemeniz mümkün, ama içerisinde addon yok bu paketin. Hepsini tek bir pakette birleştirdim ben. Tek bir entries.ini dosyası var, bu yüzdendir ki içerisindeki eklentileri ayrıca eklerseniz problem çıkabilir diyorum.
Anladığım kadarıyla herkes sevdi bu paketi, devamının geleceğinden emin olabilirsiniz. tabi diğer eklentileri yayından kaldırmayacağım

Şimdilik aklıma gelen, hashtab, ccleaner, prio var, eklenecekler listesinde. Java konusunda herkes ne düşünüyor bilmiyorum, ki oda sık kullanılan bir eklenti. Bu gece güncellemeye çalışırım ama söz veremiyorum.