[Removed] CPL All-in-One v8.2.3

Discuss & post Update Pack addons here.
Locked
User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Apr 11, 2008 8:03 pm

Because Vista can't read the damn .icl file is the reason. Even while using and app that reads and makes .icl files it would just show blank. :S (ArtIcons Pro)

User avatar
bober101
Posts: 923
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:49 pm
Location: canadia!

Post by bober101 » Sat Apr 12, 2008 12:06 am

i think this addon is breaking others, altho i might be wrong, ill still do some tests and confirm later.
XP theme source patcher
patches/overwrites ure default xp visual resources

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Apr 12, 2008 1:35 am

redownload it first.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Apr 12, 2008 7:41 am

Ok added the bootvis.chm file.

User avatar
bober101
Posts: 923
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:49 pm
Location: canadia!

Post by bober101 » Sat Apr 12, 2008 4:02 pm

umm im prety sure its still broken...
XP theme source patcher
patches/overwrites ure default xp visual resources

raven57
Posts: 1
Joined: Sat Apr 12, 2008 5:20 pm

Post by raven57 » Sat Apr 12, 2008 5:34 pm

at first thanks alot for this nice addon.
i must agree with bober101, i also think its broken
tried to create a cd with it today, 8 times
i used nlite to integrate, but always it isnt integrated and it also troubles
some options in the tweak section of nlite like removing shared docs or some
ie settings.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sat Apr 12, 2008 7:51 pm

ok I will retest. FGCBA said nothing so I thought it was good. I will repost here after test as I am not with access to my main PC.

mindwarper
Posts: 255
Joined: Mon Jul 25, 2005 9:56 pm
Location: Netherlands

Post by mindwarper » Sun Apr 13, 2008 4:09 am

Kelsenellenelvian wrote:Because Vista can't read the damn .icl file is the reason. Even while using and app that reads and makes .icl files it would just show blank. :S (ArtIcons Pro)
Well that is indeed a valid explanation ha ;)
Now I know why ;)
I did not know, because I don't use Vista

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sun Apr 13, 2008 6:09 am

Looks like you were right m8.

I am truly sorry I had an extra copy.inf in the main install section.

I refreshed it with a corrected and triple tested addon..

jfcarbel
Posts: 158
Joined: Tue Apr 15, 2008 2:08 am

Post by jfcarbel » Fri Apr 18, 2008 1:12 am

Whatever happened to your Lite CPL version? The download links there are broken and it looks like it hasn't been updated.

I would be fine installing this one if I knew that each CPL could be un-installed separately.

Or is there a way I can just remove the ones I don't want from this pack (i.e. just editing INF)?

I am looking to create one with just these:

ClearType PowerToy CPL
DirectX 9.0c CPL
MemTest v3.6 CPL
Startup v2.8 CPL
TweakUI PowerToy CPL
User Accounts 2 CPL
Microsoft AutoPlay Repair Wizard
CPU-Z v1.44.2
HWmonitor v1.08
WinUpdatesList v1.21

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Fri Apr 18, 2008 1:35 am

well yeah just edit the inf file

take out the addreg sections for the ones you don't want.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sun Apr 20, 2008 4:33 pm

I integrated this 2day with rvmintegrator and i get this while testing in vmware:

Image

It says he need CPLBonus.inf.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Sun Apr 20, 2008 9:59 pm

Check your md5hash please.

User avatar
alur
Posts: 53
Joined: Thu Aug 16, 2007 9:04 pm

Post by alur » Wed Apr 30, 2008 8:17 pm

Here's a little reg file i wrote to automatically load the ms virtual cd driver

Code: Select all

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM]
"NextInstance"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000]
"Service"="vcdrom"
"Legacy"=dword:00000001
"ConfigFlags"=dword:00000000
"Class"="LegacyDriver"
"ClassGUID"="{8ECC055D-047F-11D1-A537-0000F8753ED1}"
"DeviceDesc"="Virtual CD-ROM Device Driver"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000\Control]
"*NewlyCreated*"=dword:00000000
"ActiveService"="vcdrom"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom]
"Type"=dword:00000002
"Start"=dword:00000001
"ErrorControl"=dword:00000000
"DisplayName"="Virtual CD-ROM Device Driver"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom\Security]
"Security"=hex:01,00,14,80,90,00,00,00,9c,00,00,00,14,00,00,00,30,00,00,00,02,00,1c,00,01,00,00,00,02,80,14,00,ff,01,0f,00,01,01,00,00,00,00,00,01,00,00,00,00,02,00,60,00,04,00,00,00,00,00,14,00,fd,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00,00,00,18,00,ff,01,0f,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,20,02,00,00,00,00,14,00,8d,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,05,0b,00,00,00,00,00,18,00,fd,01,02,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,23,02,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom\Enum]
"0"="Root\LEGACY_VCDROM\0000"
"Count"=dword:00000001
"NextInstance"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM]
"NextInstance"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000]
"Service"="vcdrom"
"Legacy"=dword:00000001
"ConfigFlags"=dword:00000000
"Class"="LegacyDriver"
"ClassGUID"="{8ECC055D-047F-11D1-A537-0000F8753ED1}"
"DeviceDesc"="Virtual CD-ROM Device Driver"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000\Control]
"*NewlyCreated*"=dword:00000000
"ActiveService"="vcdrom"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom]
"Type"=dword:00000002
"Start"=dword:00000001
"ErrorControl"=dword:00000000
"DisplayName"="Virtual CD-ROM Device Driver"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom\Security]
"Security"=hex:01,00,14,80,90,00,00,00,9c,00,00,00,14,00,00,00,30,00,00,00,02,00,1c,00,01,00,00,00,02,80,14,00,ff,01,0f,00,01,01,00,00,00,00,00,01,00,00,00,00,02,00,60,00,04,00,00,00,00,00,14,00,fd,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00,00,00,18,00,ff,01,0f,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,20,02,00,00,00,00,14,00,8d,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,05,0b,00,00,00,00,00,18,00,fd,01,02,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,23,02,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom\Enum]
"0"="Root\LEGACY_VCDROM\0000"
"Count"=dword:00000001
"NextInstance"=dword:00000001
You also need to run something like this since you cant seem to use %windir% in a .reg file

Code: Select all

REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom /V ImagePath /D "\??\%windir%\system32\Vcdrom.sys" /f
REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom /V ImagePath /D "\??\%windir%\system32\Vcdrom.sys" /f
Just in case someone finds it useful : >

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sun May 04, 2008 3:46 pm

GPU-Z 0.2

User avatar
jej
Posts: 16
Joined: Sat Jan 27, 2007 8:53 pm
Location: São Paulo, Brazil

Post by jej » Sun May 04, 2008 6:03 pm

Can you remove the ''4 seconds'' message??? and... ALL MESSAGE huh? PLZ!!! return what was to be... for this to be perfect!!! bye :lol:
x2 5000+ Black @ 200*15 = 6000+
x2 1gb ddr667 @ 800 dual channel = 2gb
x2 Raid0 Seagate 250gb Sata2 NCQ = 500gb
Gigabyte MA69VM-s2 _ Exteam AL+ 50ºc FULL
Radeon Asus 3850 @ 3870(gpu only, 770mhz) 256mb gddr3
PS Akasa 350w + Seagate 80gb ATA100 7200rpm

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Mon May 05, 2008 6:49 pm

updated.

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Sat May 10, 2008 10:05 am

CPU-Z 1.45

pcguy
Posts: 24
Joined: Fri Nov 17, 2006 8:13 am

VCDROM

Post by pcguy » Sun May 11, 2008 2:48 pm

alur,

Thanks for the .reg file.

Question: Just how would I incorporate the next part?

(REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom /V ImagePath /D "\??\%windir%\system32\Vcdrom.sys" /f
REG ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom /V ImagePath /D "\??\%windir%\system32\Vcdrom.sys" /f)

Thanks :?
_____________________________________

Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure.

peeco
Posts: 30
Joined: Sun Mar 02, 2008 6:49 pm

Post by peeco » Tue May 13, 2008 6:52 pm

Kel

Thanks for the update.

When I ran the 8.2.3 silent installer it failed to install. The error that appeared said that it could not find a folder in the TEMP folder (probably the temp folder where the installer extracted to). I happened to notice that the folder that it couldn't find was named "I386".

In the following section in the CPLBonus.ini file you have:

[SourceDisksNames.x86]
1="Main Program Files","CPL.cab",,"i386"

when I changed it to:
[SourceDisksNames.x86]
1="Main Program Files","CPL.cab"

and ran the installer again I didn't get any error message and everything installed just fine.
:D

User avatar
alur
Posts: 53
Joined: Thu Aug 16, 2007 9:04 pm

Post by alur » Wed May 14, 2008 9:18 pm

pcguy, those would go in a .bat or .cmd file :)
The reason they are separate is because I don't know of a way to put %windir% in a .reg file. If you know that you're gonna install to C:\Windows you could just put

Code: Select all

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom]
"ImagePath"="\??\C:\WINDOWS\system32\Vcdrom.sys"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom]
"ImagePath"="\??\C:\WINDOWS\system32\Vcdrom.sys"
in a .reg file.

Another, possibly nicer, way to do it would be to simply put

Code: Select all

HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM","NextInstance",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","Service",0x0,"vcdrom"
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","Legacy",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","ConfigFlags",0x10001,00,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","Class",0x0,"LegacyDriver"
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","ClassGUID",0x0,"{8ECC055D-047F-11D1-A537-0000F8753ED1}"
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","DeviceDesc",0x0,"Virtual CD-ROM Device Driver"
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000\Control","*NewlyCreated*",0x10001,00,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000\Control","ActiveService",0x0,"vcdrom"
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom","Type",0x10001,02,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom","Start",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom","ErrorControl",0x10001,00,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom","DisplayName",0x0,"Virtual CD-ROM Device Driver"
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom\Security","Security",0x1,01,00,14,80,90,00,00,00,9c,00,00,00,14,00,00,00,30,00,00,00,02,00,1c,00,01,00,00,00,02,80,14,00,ff,01,0f,00,01,01,00,00,00,00,00,01,00,00,00,00,02,00,60,00,04,00,00,00,00,00,14,00,fd,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00,00,00,18,00,ff,01,0f,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,20,02,00,00,00,00,14,00,8d,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,05,0b,00,00,00,00,00,18,00,fd,01,02,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,23,02,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom\Enum","0",0x0,"Root\LEGACY_VCDROM\0000"
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom\Enum","Count",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom\Enum","NextInstance",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM","NextInstance",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","Service",0x0,"vcdrom"
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","Legacy",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","ConfigFlags",0x10001,00,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","Class",0x0,"LegacyDriver"
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","ClassGUID",0x0,"{8ECC055D-047F-11D1-A537-0000F8753ED1}"
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000","DeviceDesc",0x0,"Virtual CD-ROM Device Driver"
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000\Control","*NewlyCreated*",0x10001,00,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VCDROM\0000\Control","ActiveService",0x0,"vcdrom"
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom","Type",0x10001,02,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom","Start",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom","ErrorControl",0x10001,00,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom","DisplayName",0x0,"Virtual CD-ROM Device Driver"
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom\Security","Security",0x1,01,00,14,80,90,00,00,00,9c,00,00,00,14,00,00,00,30,00,00,00,02,00,1c,00,01,00,00,00,02,80,14,00,ff,01,0f,00,01,01,00,00,00,00,00,01,00,00,00,00,02,00,60,00,04,00,00,00,00,00,14,00,fd,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00,00,00,18,00,ff,01,0f,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,20,02,00,00,00,00,14,00,8d,01,02,00,01,01,00,00,00,00,00,05,0b,00,00,00,00,00,18,00,fd,01,02,00,01,02,00,00,00,00,00,05,20,00,00,00,23,02,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00,01,01,00,00,00,00,00,05,12,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom\Enum","0",0x0,"Root\LEGACY_VCDROM\0000"
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom\Enum","Count",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom\Enum","NextInstance",0x10001,01,00,00,00
HKLM,"SYSTEM\ControlSet001\Services\vcdrom","ImagePath",0x0,"\??\%11%\Vcdrom.sys"
HKLM,"SYSTEM\CurrentControlSet\Services\vcdrom","ImagePath",0x0,"\??\%11%\Vcdrom.sys"
in the vcdrom section of CPLBonus.inf

Raoul90
Posts: 675
Joined: Thu Jan 17, 2008 10:29 am
Location: The Netherlands

Post by Raoul90 » Thu May 15, 2008 8:12 am

HWMonitor 1.0.9

biatche
I can't read
Posts: 326
Joined: Thu May 04, 2006 2:49 am

Post by biatche » Fri May 16, 2008 10:59 am

Thanks for your hard work

biatche
I can't read
Posts: 326
Joined: Thu May 04, 2006 2:49 am

Post by biatche » Sat May 17, 2008 12:25 pm

i second the error in 8.2.3... please make a fix, and update hwm thanks mister kel :D

vikkram
Posts: 3
Joined: Sun May 18, 2008 9:28 am

errors

Post by vikkram » Sun May 18, 2008 10:15 am

Installing Kels_CPLBonus_v8.2.3.exe giving errors. many applications in the CPL that adds by this application are not working. And when i try to uninstall it says CPLBonus.inf is missing. help me. i have already installed winXP sp3. virsu scanners: kaspersky and avast. I want to add someother addons also from this site but these are in cab files? how can i install .cab files?

vikkram
Posts: 3
Joined: Sun May 18, 2008 9:28 am

inf

Post by vikkram » Sun May 18, 2008 10:22 am

how to attach/upload images?

biatche
I can't read
Posts: 326
Joined: Thu May 04, 2006 2:49 am

Post by biatche » Sun May 18, 2008 12:13 pm

yeah where's kel, its been broken for days.. i almost feel like making a 8.2.4 but maybe he wouldn't like it.. need it within the next few hours.. else i gotta make alterations myself

User avatar
crashfly
Posts: 789
Joined: Thu Mar 13, 2008 11:39 pm
Location: Arkansas, USA

Re: errors

Post by crashfly » Sun May 18, 2008 1:51 pm

vikkram wrote:Installing Kels_CPLBonus_v8.2.3.exe giving errors. many applications in the CPL that adds by this application are not working. And when i try to uninstall it says CPLBonus.inf is missing. help me. i have already installed winXP sp3. virsu scanners: kaspersky and avast. I want to add someother addons also from this site but these are in cab files? how can i install .cab files?
I do not think that it is mainly Kels_CLPBonus packt that you are having the problem with. I use his most current pack (v8.2.3) and I do not have any issues with it. That would seem to indicate to me that this addon is not the problem.

As a side note, it could be some of your other addons interacting *with* this one. Maybe you should list what you are using.
A mind is like a parachute, it only functions when it is open.
--Anonymous

How to Ask Questions the Smart Way

biatche
I can't read
Posts: 326
Joined: Thu May 04, 2006 2:49 am

Post by biatche » Sun May 18, 2008 3:05 pm

hm, maybe its just his exe version

vikkram
Posts: 3
Joined: Sun May 18, 2008 9:28 am

Post by vikkram » Mon May 19, 2008 5:37 am

yes i have used the .exe version (v8.2.3). I don't know how to use cab files to install

Fragbert
Posts: 338
Joined: Tue Jan 24, 2006 10:59 am

Post by Fragbert » Wed May 21, 2008 9:21 am

I can confirm that there is something fishy with the switchless installer (v8.2.3), but no issues with the addon. One PC was looking for a chm file and aborted. Another instance on a separate PC seemed to install fine (after first uninstalling 8.2.2 and rebooting) but afterwards any of the CPL applets would not launch, instead a "choose program to open file with" dialog box opened up.

biatche
I can't read
Posts: 326
Joined: Thu May 04, 2006 2:49 am

Post by biatche » Wed May 21, 2008 7:11 pm

MODERATOR EDIT: Link removed by 5eraph.

ok, i released an unofficial 8.2.4 exe version, which should fix it + hwmonitor 1.0.9, ill test it when i wake up..

ill remove the link when he releases an official version.

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Wed May 21, 2008 11:08 pm

And people wonder why a couple of addon makers pulled all of their addons and left...

User avatar
MrNxDmX
Moderator
Posts: 3112
Joined: Mon Jan 03, 2005 7:33 am

Post by MrNxDmX » Thu May 22, 2008 12:14 am

Please guys, do not modify addon's W\OUT PERMISSION. Also, you cant say it unofficial 8.2.4 cos, its kels who maintain update this addon.
Please guys...

User avatar
Kelsenellenelvian
Moderator
Posts: 4383
Joined: Tue Nov 30, 2004 8:32 pm
Location: Pocatello, ID
Contact:

Post by Kelsenellenelvian » Thu May 22, 2008 1:33 am

Please just close this thread

newsposter
Posts: 1131
Joined: Wed Sep 14, 2005 11:31 am

Post by newsposter » Thu May 22, 2008 1:53 am

And perhaps suspend biatche for a while.....

User avatar
boooggy
Posts: 1297
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:20 am
Location: Bucharest, Romania

Post by boooggy » Thu May 22, 2008 1:56 am

well this is outrageous.....really bad move biatch......e

User avatar
Stimpy
Posts: 499
Joined: Thu Dec 07, 2006 1:00 pm
Location: Denmark

Post by Stimpy » Thu May 22, 2008 3:05 am

Oh god come on! Kels has been a fantastic guy here, making quality addons, please don't treat him like this.

User avatar
5eraph
Site Admin
Posts: 4619
Joined: Tue Jul 05, 2005 9:38 pm
Location: Riverview, MI USA

Post by 5eraph » Thu May 22, 2008 4:17 am

Thread locked by request of the addon creator.

Locked